Amenajarea casei

#decorare perete #decorarea peretilor #stickere #fototapet

Decoratiuni pentru peretii din dormitor

Peretii dormitorului au nevoie de accesorii pentru ca aspectul camerei sa nu para unul incomplet. Chiar daca apelezi la tabureti, covorase moi, veioze elegante sau cuverturi matasoase, dormitorul nu este gata pana nu decorezi si peretii. Sunt multe decoratiuni pe care le poti folosi in acest sens.

Iata in continuare 5 idei pentru decorarea peretilor din dormitor:

1 Stickere de perete

Stickerele de perete sunt ieftine si prezinta modele in linii ondulate, cu un aspect modern, care atrag toate privirile. Astfel de stickere pot fi folosite deasupra tabliei patului sau in jurul veiozei, realizand un model minimalist.

sursa foto : dighousedesign.com


2 Combinatii de accesorii

Pentru un perete absolut original, combina stickerul cu tablourile. Lipeste un sticker in forma de copac si ataseaza de crengile acestuia cateva tablouri mai mici, in rame de acelasi tip. Este un design neregulat si nonconformist.

sursa foto: dighousedesign.com

3 Fototapetul

Exploateaza peretele mare pe care se afla asezat patul pentru a crea un alt univers. Fototapetul poate fi solutia cea mai buna atunci cand vrei sa schimbi complet atmosfera camerei. Gratie dimensiunii mari a peretelui, poti sa-l acoperi cu un fototapet care sa te faca sa te simti ca te afli undeva in mijlocul naturii. Exista numeroase modele, de la cele florale la cele urbane, cu peisaje sau modele abstracte. Un fototapet costa de la 200 lei.



sursa foto: 2.bp.blogspot.com

4 Serii de tablouri

Foloseste o serie de tablouri multicanvas pentru redarea unei singure imagini in mai multe rame sau o serie de tablouri cu aceeasi tematica. In acest fel, tablourile acopera suprafata pe toata lungimea tabliei patului. Poti face tablouri print sau canvas chiar si din propriile fotografii de vacanta.



sursa foto: e4posters.com

5 Opteaza pentru polite

Politele constituie o alta modalitate grozava de a decora peretii din dormitor. Le poti folosi pentru peretele de deasupra patului sau pentru cel din fata patului.

Polita trebuie sa aiba o adancime mica, cat sa sustina cateva carti sau decoratiuni. In acest fel, vei avea un nou spatiu de depozitare , dar care indeplineste si un rol estetic.

sursa foto: apartmenttherapy.com
 

Sursa foto principala: goodhousekeeping.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului