Amenajarea casei

#decorarea casei #creta #amenajare casa #decoratiuni creta #idei decoratiuni

Decoratiuni pentru casa personalizate cu creta

Creta de colorat a intrat, in ultimii ani, in atentia tot mai multor designeri de interior, care se folosesc de banala roca pentru a crea decoratiuni spectaculoase si unice pentru casa. Nu iti trebuie foarte multa pricepere pentru a-ti infrumuseta locuinta cu astfel de decoratiuni autentice, intrucat sunt foarte simplu de facut. Inspira-te din ideile noastre de obiecte decorative realizate cu creta, pentru a da un suflu modern si personal casei tale!


Sticle imprimate cu creta

Indiferent ca depozitezi ceva in ele sau ca pur si simplu le folosesti cu scop decorativ, sticlele negre sunt cele mai potrivite pentru a fi scrijelite cu creta. Deseneaza pe suprafata lor inimioare sau alte simboluri preferate ori scrie mesaje simpatice, prin care sa le oferi un aer autentic. Contrastul alb-negru si scrisul de mana vor crea un aspect spectaculos in ansamblul decorativ al casei.


Suporturi pentru pahare

Personalizeaza-ti suporturile banale pentru pahare cu ajutorul bucatilor de creta colorata. Cumpara suporturi simple, fara modele imprimate pe ele, in culori cat mai inchise, apoi joaca-te cu creta si scrie numele fiecarui membru al familiei sau mesaje simpatice pe ele. Efectul va fi unul cu totul special, iar creativitatea ta in realizarea acestora va atrage atentia, dar si invidia multor musafiri, dornici sa copieze modelul.


Platou de servit mancare

Te pregatesti sa organizezi o petrecere pe cinste si ai la indeamana un platou negru de servit mancare? Este oportunitatea perfecta pentru a recurge la creta de colorat in ornamentarea acestuia. Asaza diverse tipuri de alimente pe platou, in numar cat mai restrans, pentru a nu-l supraaglomera si lasa o margine libera, de aproximativ 5 cm. Noteaza cu creta, pe margine, numele fiecarui tip de alimente prezentat pe platou si apoi serveste-l invitatilor, care vor ramane placut impresionati de ideea ta decorativa.


Cani cu etichete personalizate

Exista o multime de moduri si idei geniale de a decora canile in care servesti zilnic ceaiul sau cafeaua, insa cele care au etichete scrise cu creta sunt cu adevarat spectaculoase si unice. In plus, avantajul acestora este ca textul sau desenul realizat cu creta poate fi sters si schimbat zilnic, in functie de starea de spirit sau de preferintele personale ale fiecaruia.



Sursa foto: nidahspa.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea