Amenajarea casei

#decoratiuni halloween #halloween #decoratiuni infricosatoare #dovleci halloween

Decoratiuni infricosatoare de Halloween pentru sufragerie

Daca ai hotarat sa celebrezi ca la carte sarbatoarea de Halloween in acest an, incaperea in care iti primesti invitatii - sufrageria - trebuie sa beneficieze de o atentie sporita. Pentru ca efectul sa fie cel scontat, iata cateva idei de decoratiuni infricosatoare de Halloween pentru sufragerie!

1 Pernute decorative in sufrageria de Halloween

Pernutele decorative cu motive de Halloween, amplasate pe canapea, pe fotolii sau pe scaune, reprezinta o modalitate facila de a aduce atmosfera sarbatorii in livingul tau. Cea mai simpla varianta o constituie pernutele negre, insa poti opta oricand si pentru unele portocalii sau rosii (sau o combinatie intre acestea). In masura in care gasesti fete de perna cu imprimeu infricosator sau care sa aminteasca de Halloween, nu ezita sa le folosesti!

De asemenea, o idee excelenta o reprezinta pernutele decorative dantelate sau cu aspect vintage. Este important sa retii ca fetele de perna uzate vor contribui la efectul de casa bantuita.

2 Dovleci pictati in sufrageria de Halloween

Dovlecii nu au voie sa lipseasca din decorul de Halloween al sufrageriei tale. Mici sau mari, sculptati sau simpli, dovlecii vor produce efectul scontat in special daca alegi sa ii pictezi.

Dovlecii pictati in negru vor deveni decoratiuni infricosatoare ca atare. Insa daca iti doresti sa ii faci si mai spectaculosi, sculpteaza-i in prealabil, dupa care plaseaza in interiorul lor cate o lumanare pastila.

Totodata, un dovleac sculptat poate fi amplasat in fata unei oglinzi. Vei obtine un efect spectaculos daca vei sculpta doua chipuri diferite pe dovleacul ales: una infricosatoare, indreptata inspre oglinda, si una vesela, in partea opusa. Nu uita sa introduci in interiorul dovleacului o lumanare pastila.

Pentru a obtine si decoratiuni cu aspect de fantoma, picteaza in alb cativa dovleci cu chipuri inspaimantate. Apoi, contureaza, pe interior, trasaturile chipului fiecarui dovleac-fantoma, pentru a le evidentia expresia faciala. In cazul acestui tip de dovleci, renunta la lumanarile pastila si adauga LED-uri mici, care sa imprastie o lumina blanda, discreta.

3 Alte decoratiuni pentru sufrageria de Halloween

Pe langa decoratiunile infricosatoare mentionate deja, poti adauga o multime de alte elemente specifice sarbatorii de Halloween in sufrageria ta. Iata cateva sugestii de efect:
 

  • Cumpara trandafiri negri sau alte flori de plastic ori material textil pentru a crea un aranjament floral infricosator. Vaza cu buchetul de flori negre poate fi amplasata pe masuta de cafea.
  • Agata de lustra decoratiuni sub forma de lilieci, paianjeni sau cranii, la o inaltime suficienta pentru a fi periculos de aproape de capul invitatilor tai la petrecerea de Halloween.
  • Aduna cateva crengi golase, uscate si pulverizeaza-le cu vopsea neagra. Adauga-le, apoi, in vaza cu flori negre sau aseaza-le ca atare deasupra usilor din casa. Totodata, de ele poti agata decoratiunile mentionate mai sus (paianjeni, lilieci etc.).
  • Adauga in abajurul lampilor figurine infricosatoare care vor produce un efect spectaculos la aprinderea luminii.



Foto: idealhomegarden.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului