Amenajarea casei

#idei de decorare #decoararea casei #decoratiuni #hartie #hartie igienica #sfaturi practice

Decoratiuni din hartie igienica: 8 idei care te-ar putea inspira

Poate ti se va parea ciudat, dar hartia igienica - acest accesoriu de igiena personala - poate fi folosit si in alte scopuri, decat cel clasic. Iata cateva idei pentru a folosi hartia igienica in decorarea baii tale!


1. Hartie igienica - tablou

Rolele colorate de hartie igienica pot fi folosite pentru a crea un tablou vesel in baie. Uita de aspectul neplacut al hartiei igienice si foloseste role colorate pentru a schimba complet decorul baii tale.


2. Hartie igienica - decorarea peretilor

Nu mai ai idei pentru amenajarea baii? Iata una destul de interesanta! Decoreaza un perete din hartie igienica. Foloseste role de hartie igienica pe un intreg perete al baii. In plus, poti adauga si carlige pentru a agata prosoapele.


3. Hartie igienica - suport

Poti alege sa agati hartia igienica pe un carlig pe care sa il prinzi oriunde iti doresti in baie. Fie ca alegi manerul usii, marginea chiuvetei sau un perete al baii, sigur nu vei da gres cu acest "accesoriu" inedit.


4. Hartie igienica - copac

Un alt accesoriu decorativ interesant pe care il poti crea din hartie igienica este "copacul igienic". Adauga pe un suport de fier role de hartie igienica si vei schimba total aspectul baii tale.


5. Hartie igienica - vitrina

Te-ai gandit vreodata ca ai putea folosi hartia igienica pe post de bibelou? Ei bine, acum poti. Asaza pe peretele din baie un dulapior cu geamuri in care sa pui cat mai multe role de hartie colorata. Cu siguranta, va fi punctul de atractie din baia ta.


6. Hartie igienica - tub

Cea mai buna solutie pentru a depozita hartia igienica in baie este sa creezi un tub din role colorate. Astfel, ai si un element de decor in baie, dar este si o solutie practica pentru a pastra hartia igienica.


7. Hartie igienica - suport reviste

Alege un suport pentru hartia igienica, care sa fie util si pentru pastrarea revistelor. Astfel, vei rezolva doua probleme, iar in baia ta va fi ordine.


8. Hartie igienica - carnetel

Hartia igienica o poti folosi cu usurinta si pe post de carnetel. Foloseste un suport special pentru a tine intinsa hartia si vei obtine un carnetel pe care sa notezi, de exemplu, lista de cumparaturi.



Sursa foto: deco.fr

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului