Amenajarea casei

#decoratiuni #amenajarea casei #decoratiuni de toamna

Decoratiuni de toamna pentru pereti

Toamna este unul dintre cele mai frumoase si colorate anotimpuri ale anului. Culorile vibrante ale copacilor pot deveni sursa ta de inspiratie atunci cand iti decorezi locuinta. Foloseste nuante de rosu, portocaliu si auriu, obiecte de decor precum dovleci, coronite si lummanari.


Iata cateva idei de decorare a locuintei tale in aceasta toamna:


1. Tablouri tematice. In aceasta toamna, decoreaza un intreg perete cu tablouri tematice. Inrameaza frunze uscate, in culorile toamnei si alte obiecte sau mesaje care sa aminteasca de sezonul in care te afli. Pentru un aspect rustic, poti lipi de ramele simple ghinda sau alte obiecte din natura care amintesc de toamna.

2. Decoratiuni din hartie cerata. Pentru a decora peretii in aceasta toamna, poti folosi hartia cerata. Cu ajutorul ei poti realiza flori si frunze delicate, pe care sa le combini cu boluri sau borcane umplute cu ghinda sau coji de nuca. De asemnea, poti accesoriza si cu un felinar vintage. In acest fel vei obtine o atmosfera festiva si distractiva la tine in locuinta, in aceasta toamna.

3. Elemente rustice. Pentru o atmosfera rustica, decoreaza locuinta cu oglinzi cu rame late si groase, in culori deschise. Pe rame poti aplica diverse frunze uscate sau obiecte care sa aminteasca de toamna. De asemenea, poti adauga in incapere si anumite decoratiuni rosii si caramizii, pentru o atmosfera completa de toamna.

4. Combinatii de rame. Tartacutele si legaturile mici de cereale se potrivesc de minune pentru un perete intreg decorat cu rame simple. De asemenea, mai poti realiza si cateva coronite din frunze uscate pe care sa le asezi pe acelasi perete cu ramele vintage.

5. Oglinzi metalice. Ofera casei tale mai multa caldura cu ajutorul oglinzilor cu rame metalice. Vopseste ramele cu auriu si aseaza apoi oglinzile pe un perete. Accesorizeaza apoi cu frunze, statuete si decoratiuni aurii, rosii sau portocalii. Mai poti adauga si dovleci mici, pentru un design contemporan - traditional.

6. Rafturi vintage. Rafturile si politele din lemn cu aspect invechit si vopsit in nuante pale de alb, roz sau bej sunt ideale pentru un decor de toamna. Decoreaza aceste rafturi cu felinare, dovlecei colorati, lumanari parfumate si mici tablouri cu mesaje tematice.

7. Cuvinte pe perete. Pe un perete al locuintei tale, formeaza din litere mari cuvinte tematice, in ton cu toamna. Poti aseza aceste litere deasupra unui cuier. Mai poti accesoriza cu lumanari mari, portocalii sau aurii.

8. Cutie tip fereastra. Ataseaza pe un perete o cutie din lemn la care instalezi cateva bucati de sticla colorata. Decoreaza apoi rama cu plante, frunze si ierburi de toamna. Mai poti decora si cu dovlecei colorati, muschi si ramurele cu macese. Acest cadru de decor poate fi pastrat in orice sezon. Trebuie doar sa schimbi decoratiunile.

9. Coronite de toamna. Pe holul casei aseaza mai multe coronite in culorile toamnei. Accesorizeaza cu panglici in culorile toamnei. Poti atarna aceste coronite deasupra oglinzilor sau ferestrelor.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului