Amenajarea casei

#tapet #benzi desenate #amenajare casa #amenajare camera #decor contemporan

Decor contemporan cu imagini desprinse din benzile desenate

Benzile desenate au reprezentat una dintre micile placeri vinovate ale copilariei. In prezent, foarte multe benzi desenate cu supereroi sau personalitati actuale s-au "mutat" din carti si ziare in mediul online, devenind usor de accesat atat de copii, cat si de adulti. Dragostea pentru benzile desenate depaseste de multe ori foaia de hartie sau pagina web si se rasfrange si asupra altor domenii, cum ar fi designul de interior. Te numeri printre fanii benzilor desenate? Inseamna ca urmatoarele decoruri contemporane cu imagini desprinse din benzile desenate te vor cuceri definitiv.


Autocolant inspirat din benzile desenate

Autocolantele inspirate din benzile desenate sunt cea mai simpla metoda prin care poti aduce o bucatica de copilarie in decorul contemporan al casei tale. Cele mai cautate sunt autocolantele de mari dimensiuni, care acopera aproape in intregime un perete din living sau din dormitor. In general, aceste autocolante infatiseaza chipurile unor personaje din benzile desenate, sunt colorate in nuante puternice si devin decoratiuni-vedeta in camera in care sunt folosite.


Pictura murala inspirata din benzile desenate

Picturile murale pot schimba radical aspectul banal al unei camere, iar daca reprezinta o scena inspirata din benzile desenate, efectul estetic este garantat. Picturile murale cu accente de culoare sunt ideale pentru revigorarea unui spatiu in care predomina nuantele neutre.


Tablouri inspirate din benzile desenate

Decorul contemporan presupune utilizarea unor elemente cu linii clare, bine evidentiate fie prin material si textura, fie prin culori. De asemenea, decorul contemporan este aerisit, ceea ce inseamna ca nici elementele ornamentale nu ar trebui sa se aglomereze intr-un singur loc. Pentru un hol spatios si aerisit sau pentru un living in care predomina albul si nuantele neutre, cateva tablouri inspirate din benzile desenate ar putea fi cea mai buna alegere.


Tapet inspirat din benzile desenate

Copiii sunt cei mai mari admiratori ai supereroilor, astfel ca acoperirea unui perete intreg cu tapet inspirat din benzile desenate i-ar bucura peste masura. Un astfel de tapet este indicat in special pentru camera copiilor, deoarece creeaza un spatiu magic, de poveste.


Piese de mobilier inspirate din benzile desenate

Nu in ultimul rand, pentru un decor contemporan reusit poti opta pentru piese de mobilier inspirate din benzile desenate. Un plus de originalitate este intotdeauna binevenit in amenajarea casei.



Surse foto: trendhunterstatic.com, decoist.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare