Amenajarea casei

#cadouri personalizate #iepuras #cadouri #paste

De Pasti, cadouri personalizate la cele mai mici preturi

Odata cu apropierea sarbatorilor te gandesti cu groaza la aglomeratia din supermarketuri si mall-uri? Ai vrea sa le faci o bucurie celor dragi cumparandu-le un cadou insa stii foarte bine ca-ti vei pierde cumpatul cu toata aglomeratia din magazine si cozile de la case? Iti propunem o solutie demna de luat in seama: cumparaturile online.

cadouri pentru cei dragi.

Opteaza pentru un cadou personalizat pentru a le arata prietenilor si membrilor familiei tale ca ti-ai dat silinta sa alegi ceva original, special pentru ei.



Spre exemplu, poti opta pentru o cana personalizata cu imagini din filmul preferat sau, in cazul in care persoana care urmeaza sa primeasca surpriza obisnuieste sa consume ceai sau cafea, opteaza pentru o cana termorezistenta.

Cand in cana se afla lichid la o temperatura mica aceasta este rosie sau neagra. In momentul in care torni in ea ceai sau cafea calde aceasta devine de culoare alba, dezvaluind astfel si poza aplicata la personalizare.



Alege o fotografie amuzanta pentru a o transforma-o intr-un puzzle personalizat sau intr-un magnet pentru frigider. Persoana care va primi un astfel de cadou isi va aminti tot timpul de tine.



Pentru un barbat poti opta pentru o foto , higrometru si termometru personalizata ce afiseaza umiditatea, ora si temperatura.

Pentru o femeie poti opta pentru o geanta sau o pernuta imprimata cu fotografia preferata.

De altfel, cadouri -funny.eu iti pune la dispozitie o gama larga de cadouri pentru femei printre care: cufere pentru bijuterii, seturi de manichiura, umbrele, oglinzi, lumanarele parumate.


In cazul in care iepurasul dispune de un buget restrans pentru cadouri in acest an afla ca pe www. cadouri-funny.eu vei gasi zeci de cadouri ieftine atat pentru copii cat si pentru adulti si varstnici, cu pretul cuprins intre 2 si 12 lei.

Daca locuiesti in Bucuresti fa-ti timp sa ajungi la targul de cadouri de Paste de la galeria Dalles, care se desfasoare intre 18 si 23 aprilie. Cu siguranta ca te vei intoarce acasa cu idei pentru decorarea casei si pregatirea mesei pascale si cu diverse cadouri pentru cei dragi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea