Amenajarea casei

#mobila #scaune #amenajare casa #scaune din policarbonat #mobila din policarbonat #scaune-fantoma

De ce sunt scaunele-fantoma un must have

Scaunele din policarbonat au putin peste un deceniu de existenta, cu toate astea insa au devenit un accesoriu extrem de interesant pentru orice tip de locuinta. Iata cum poti folosi aceasta piesa de mobilier pentru a da casei tale un aspect inedit!

 

Scaunele-fantoma sunt realizate prin turnarea policarbonatului intr-o matrita. Practic, aceste piese sunt realizate dintr-o singura bucata, fara imbinari sau nituiri. Ele au fost lansate de Philippe Starck in 2002 si erau incolore, de unde si numele de "fantoma". Materialul din care sunt realizate le face foarte rezistente. Aceste scaune sunt insa elemente de design minunate, care pot adauga o nota moderna oricarui spatiu.

Simplu



Aceasta zona speciala pentru luat masa a fost creata bazandu-se pe simplitate. Scaunele transparente vin ca o prelungire a mesei din material opac, ce pare sa imite marmura. Lumina se reflecta in oglinzile uriase, care o proiecteaza pe masa si pe scaune.

Calm



In acest design, scaunul-fantoma joaca un rol-cheie si, probabil, niciun alt scaun nu ar fi aratat la fel de bine. Designul simplu se concentreaza pe putine variatii de culoare. Tonul moale de bej a fost preluat chiar si de un accesoriu care da un strop de culoare scaunului transparent - o perna-fantezie.

Usor



Un alt loc ideal pentru a folosi scaunele-fantoma este un birou modern. Dotat cu lumina artificiala, cu pereti albi si cu o multime de calculatoare si de rafturi, spatiul de birou nu mai are nevoie si de elemente de decor care sa ingreuneze atmosfera. Scaunele-fantoma nu sunt considerate un obstacol sau piese care sa obtureze vederea, ci, din contra, par sa nu ocupe deloc spatiu.

Minimalist



Intr-o baie moderna, cu un stil minimalist, scaunele-fantoma sunt un element de noutate si pot fi considerate mai mult un element decorativ decat o piesa mult prea necesara in acest spatiu. Scaunele-fantoma se integreaza pur si simplu in decor. Prezenta lor este subtila si adauga doar unele detalii originale de design.

 



Sursa foto: homedit.com, fretlessbassist.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea