Amenajarea casei

# alegere bucatarie # bucatarie modulara #bucatarie

De ce sa alegi o bucatarie modulara si nu una cu design traditional

In procesul de renovare a locuintei, una dintre deciziile pe care trebuie sa le iei este cea legata de transformarea bucatariei. Si te intrebi: bucatarie modulara sau bucatarie de-a gata? E suficient sa iti dam un singur motiv urias si te vei convinge: bucataria modulara poate fi personalizata in functie de spatiu si de dorintele clientului.

De-a lungul anilor, structura bucatariilor a suferit o serie de transformari. Daca in urma cu cinci-sase decenii, bucatariile erau amplasate intr-un colt indeparta al casei, cat mai in spate, departe de ochii oaspetilor, acum s-au transformat in adevarate puncte focale intr-o locuinta. De fapt, bucatariile raspund tendintelor dinamice si tehnologiei mult mai repede decat orice alta incapere din casa. Bucatariile sunt astazi dotate cu aparatura performanta, astfel ca au devenit mult mai elegante si nu mai sunt doar un spatiu de gatit si atat, ci sunt inclusiv locul preferat pentru intalnirile cu familia si cu prietenii.

Daca ai inceput sa iti construiesti casa visurilor tale sau iei in calcul sa iti renovezi bucataria, atunci este foarte important sa iti alegi un stil potrivit. Ai doua optiuni - fie mergi cu designul bucatariei traditionale, fie optezi pentru un design modern. Ambele stiluri au usoare asemanari, dar si diferente foarte mari pe anumite directii.

Bucatarie moderna inseamna o bucatarie modulara

Cand vorbim despre bucatarii modulare vorbim implicit de un stil modern de amenajare. Bucataria nu trebuie sa mai fie doar functionala, ci trebuie sa se adapteze nevoilor de spatiu si confort pe care le avem. Aceasta este creat din deturi de module sau dulapuri prefabricate, iar bucataria amenajata astfel arata mai frumos si mai elegant.

Tehnologia moderna si aparatele de gatit de inalta calitate, asezate la locul potrivit, cu o utilizare eficienta a spatiului contribuie la aspectul inteligent al bucatariilor modulare.

Bucatariile modulare sunt disponibile intr-o gama variata de materiale, culori si stiluri. In functie de gustul personal si de buget, proprietarii de locuinte isi pot personaliza bucataria, creand un spatiu de gatitadaptat propriilor nevoi.

Bucatariile traditionale, in schimb, folosesc elemente clasice in constructia lor. Avantajul pe care il au este designul atemporal, adica faptul ca bucataria ramane una clasica, fara niciun fel de elemente care sa o evidentieze in mod particular. Costurile ar putea fi insa mult mai mari, intrucat pentru o astfel de bucatarie se cer materiale mai costisitoare, asa cum este lemnul masiv.

Chiar daca ai de gand sa optezi pentru o bucatarie modulara sau pentru una traditionala, e important sa iei in calcul serviciile unor profesionist pentru a beneficia de experienta, dar si de cele mai bune solutii.

Henderson este un magazin online care comercializeaza produse home&deco din gama de lux, de la producatori cu renume international. Prin intermediul serviciului Find Products este suficient sa trimiti online fotografii ale produselor pe care ti le doresti, chiar daca acestea nu se afla in portofoliul magazinului, si vei primi datele tehnice si oferta de pret pentru produsele cautate! Producator de mobilier home&office, canapele si paturi la comanda cu 15 ani de experienta, henderson.ro ofera solutii complete si complexe pentru amenajari interioare.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea