Amenajarea casei

#pardoseala laminata #diego #parchet laminat

De ce sa alegeti pardoseala laminata?

Tocmai va pregatiti sa alegeti o pardoseala noua pentru casa dumneavoastra si va place pardoseala laminata, dar nu stiti exact care sunt avantajele acesteia? in acest articol am adunat cele mai importante caracteristici in 10+1 puncte.

Pardoseala laminata este una dintre cele mai populare pardoseli, datorita sortimentului bogat, utilizarii simple, a duratei de viata lungi si a pretului avantajos. Dar sa vedem care sunt celelalte avantaje pe care le prezinta:

1. Este ecologica: Pardoseala laminata este fabricata in proportie de peste 90% din lemn. Componentele sale sunt complet reciclabile si ecologice.

2. Este versatila: Este disponibila in foarte multe variante de grosime, culoare, stil, design si marime a panourilor.

3. Are o durata de viata lunga: Suprafetele de inalta calitate si rezistente la uzura garanteaza frumusetea pardoselei un timp indelungat.

4. Are inaltime de montaj redusa: impreuna cu suport, pardoseala laminata are o inaltime de 9-17 mm. Acest aspect este important mai ales in cazul renovarilor, unde pozitia usilor si ferestrelor nu poate fi modificata.

5. Poate fi montat pe pardoseli vechi: Se poate monta pe orice pardoseala veche, cu exceptia mochetei.

6. Este igienica: Pardoseala laminata este recomandata si pentru alergici, avand in vedere ca este foarte usor de intretinut si nu degaja substante nocive.

7. Este rezistenta: Suprafata sa este rezistenta la radiatiile UV, nu se decoloreaza sub efectul razelor solare si scrumul de tigara nu lasa urme pe aceasta.

8. Are un raport pret-calitate avantajos: Aria de utilizare a pardoselei laminate este foarte larga, pentru fiecare situatie existând solutia optima in privinta gradului de rezistenta la uzura si a pretului.

9. Nu necesita tratament ulterior: Poate fi utilizata imediat dupa montare si suprafata sa nu necesita niciun fel de tratament ulterior.

10. Este adecvata si pentru incalzirea in pardoseala: Cu suporturi adecvate, pardoseala laminata poate fi utilizata si in cazul incalzirii in pardoseala.

+1. Este caracterizata printr-o structura sistemica: Sunt disponibile numeroase accesorii care o vor face mai confortabila si finisata, precum suporturile, plintele de culoare adecvata, coltarele si profilele.

Daca pe baza avantajelor prezentate mai sus v-am convins ca pardoseala laminata este ceea ce cautati, vizitati site-ul Diego sau magazinul cel mai apropiat si consultati personal oferta!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea