Amenajarea casei

#avantaje mobila la comanda #mobila la comanda #mobila

De ce a devenit mobila la comanda un trend

Cel mai mare avantaj pe care il cunoastem cand vine vorba de mobila la comanda se refera la faptul ca piesele de mobilier se muleaza cel mai bine pe orice tip de suprafata, in orice tip de incapere, de orice forma. De la circular la simplu, o incapere poate avea un design aparte si atunci mobila in stilul sau simplist nu este tocmai ceea ce se doreste.

 

Ti se pare simplu si comod sa comanzi online acel dulap, acel dressing sau pat care din fotografia online pare a fi atat de bine lucrat. In realitate insa incadrarea acestor piese intr-o incapere face marea diferenta; un mare privilegiu de a avea o posibilitate sa mobilezi cu piese specifice pe stil si dimensiune. Arta Mobilei explica in pasi simpli de unde preferinta aceasta in randul cumparatorilor.

Ce face ca mobila la comanda sa fie de mare interes? In primul rand partea practica si mai apoi ceea ce tine de extinderea unui orizont. Romanul s-a maturizat din toate punctele de vedere; daca in trecut holul se rezuma la un cuier simplist acum un dulap este de preferat. Daca pana acum un dormitor dispunea de clasicul dulap in 2 usi acum se doreste nu numai un dulap ci un intreg sistem, de ce nu, un dressing. Pana si denumirile sunt sofisticate si asta spune multe.

Arta Mobilei dispune de viziune, de pasiune si de experienta, cat sa ne lamureasca care sunt principiile dupa care se ghideaza cumparatorii. Ce este de mare interes pentru fiecare in toata aceasta ecuatie? Se incepe cu nevoia de a ocupa, intr-un mod cat mai practic, fiecare coltisor al casei. Acolo unde numai panzele de paianjen se mai ascund acum mobila poate fi cea practica, cea care iti asigura un spatiu utilizabil cu mult mai extins.

Mai mult decat a avea forme interesante ale dulapurilor ce se pot realiza prin mobila la comanda, personalizata din toate punctele de vedere inseamna si posibilitatea de a tine cont de extra caracteristici? Daca tavanul este mai inalt asta iti asigura sansa de a avea dulapuri si corpuri cat mai inalte. Daca o incapere este in unghiuri pana si astfel de colturi pot fi locuri bune pentru anumite piese de mobilier.

In functie de preferintele de organizare, fiecare spatiu de depozitare se va dori si el personalizat. Usi culisante, balamale rezistente, accente metalice sau combinatii de materiale, printre care si oglinda ce troneaza pe anumite parti sunt rand pe rand preferinte frecvente. Cei de la Arta Mobilei completeaza aceasta lista cu ideea in sine de a fi vorba de dorinta aceea comuna: totul sa fie la locul sau, mobila care se potriveste unui stil definitoriu pentru intreaga casa.

La fel ca si alegerile in materie de articole vestimentare si orice obiect personal mobila se doreste si ea a fi in pas cu moda, de valoare nu numai estetica. De la practic la necesar si pana la pretentii de clasa industria mobilei la comanda inseamna deja un segment extins si de mare interes.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea