Amenajarea casei

#amenajare birou #birou #spatiu de lucru

Da un aer nou spatiului de lucru in aceasta toamna!

Odata cu noul anotimp simti nevoia de ceva nou? Spatiul de lucru, fie ca lucrezi de acasa sau de la birou, are nevoie de mici schimbari. Nu stii de unde sa incepi? Relax, we got you! Asaza-te pe fotoliu, porneste playlist-ul preferat si afla ce este cool in acest sezon.

Orice inceput ar trebui sa fie invaluit intr-o aura de confort si frumusete

Ai dat drumul la muzica? Laptop-ul este incarcat? Perfect, pentru ca iti garantam ca o sa uiti repede de cate ore esti in bara de search de pe SensoDays. Indiferent de stilul dorit, pe site gasesti peste 100 de brand-uri premium dedicate tie.

Dar cum fiecare supererou are nevoie din cand in cand de putin ajutor cand vine vorba de shopping, afla ca pe SensoDays.ro iti poti pastra spiritul de vacanta, chiar daca toamna s-a instalat deja cu oferte dedicate celor mai mari shopping lovers.

Fie ca vrei sa iti renovezi baia, bucataria sau ai in plan cateva cadouri pentru cei dragi, problema ta este rezolvata rapid, la un click distanta. Deci, seturi de cristal, lumanari sau un set de scaune care o sa schimbe cu totul look-ul apartamentului?

Ofera-i casei tale un stil propriu pentru ca in aceasta toamna pe SensoDays descoperi o varietate de produse dedicate si celor mai pretentiosi dintre noi.

Back to School, Back to Office

Dar daca vrei sa iti redecorezi biroul de acasa sau chiar spatiul de lucru? Pe site gasesti o varietate de produse ale caror culori combinate intre ele creeaza o atmosfera cromatica si moderna, like in the movies! Te asiguram ca musafirii vor aprecia! In plus, se potriveste si cu lumina orasului. Asa ca pune un ceai, da drumul la putin jazz si fa-ti timp si pentru mail-urile pe care le-ai lasat in pending.

Si daca simti deja ca au trecut orele, iar lumina de toamna deja iti bate in ecranul laptopului, avem un hint pentru tine, our most trusted friend: Pune in cos produsele acelea favorite pe care le-ai gasit astazi pe site, asigura-te ca au valoare de 4.000 de lei din minim 3 categorii (baie, bucatarie, dormitor sau living) si in luna septembrie ai 50 % reducere la toate produsele din categoria cu valoarea cea mai mica.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea