Amenajarea casei

# decoratiuni octombrie # decoratiuni casa octombrie #decoratiuni toamna #decoratiuni casa #amenajare casa #octombrie #toamna

Da un aer nou casei tale la final de octombrie cu aceste decoratiuni superbe de toamna

In octombrie peisajul este frumos si poate sa inspire la a crea decoratiuni pentru casa. Aceasta va fi o reprezentare a toamnei si a lucrurilor pe care le iubesti. Iata cat de simplu si fara efort poti sa dai un aer nou locuintei tale cu aceste idei:

1. Usa ta poate sa fie decorata

Sursa foto: pinterest.com

Pentru ca este prima care are un impact atunci cand intra cineva la tine acasa, este necesar sa o decorezi. Te poti folosi de crengute colorate cu spray in culori de toamna, de o matura veche din lemn sau de alte elemente care iti fac placere.

2. Poti sa faci cumparaturi chiar acasa la tine!

Sursa foto: pinterest.com

De cate ori ne gandim la aschimba decorul, presupunem ca trebuie sa mergem la cumparaturi. Dar se poate si pur si simplu sa refolosim obiectele pe care le avem in scopul de a redecora. Poti astfel sa iei scaunele mici de lemn, cutii de lemn sau obiecte in culorile toamnei pe care sa le pui sub forma de decor de toamna.

3. Pune o decoratiune deasupra unor rafturi

Sursa foto: worthingcourtblog.com

Nu numai usa de la intrare este importanta. Poti sa pui chiar deasupra unor rafturi sau pe usile de la dulap decoratiuni facute cu lemn sau mici dovlecei.

4. Preferintele pentru borcanele decorate

Sursa foto: pinterest.com

Borcanele pot sa fie accesorii minunate pentru orice decor de toamna. Ele pot sa fie imbracate in material textil, pot sa fie ajutate de mici crengute puse in interior sau de frunze colorate, care sa duca imediat cu gandul la culorile specifice acestui anotimp. Ele pot sa fie portocalii, rosii, galbene si maro, simbolizand trecerea frumoasa dinspre vara spre iarna.

5. O intampinare placuta si frumoasa

Sursa foto: pinterest.com

Cuvintele scrise de intampinare a celor ce trec pragul casei tale sunt oricand apreciate. Ele sunt asociate cu caldura sufleteasca si aduc un zambet celor ce vin in vizita. Pot sa fie scrise pe o tabla care este frumos decorata in stilul toamnei. Un avantaj al acestui tip de decor este versatilitatea pentru ca oricand pot sa fie trecute alte informatii acolo.

6. Vaza sculptata din dovleac

Sursa foto: pinterest.com

Un dovleac poate sa fie folosit si in afara zilei de Halloween cu scopul de a fi utilizat pe post de vaza. In el se pot pune crengi pictate, frunze sau alte elemente care aduc aminte de toamna.

7. Decorul stalpilor din exteriorul sau interiorul casei tale

Sursa foto: bhg.com

Stalpii sunt usor de decorat, mai ales in ceea ce priveste tema legata de toamna. Se pot infasura in jurul lor ghirlande de tot felul, se pot pune elemente de tipul sforilor, vitei de vie sau pur si simplu pot sa fie utilizate culorile specifice anotimpului si totul este frumos.

8. Ghirlanda cu flori galbene de toamna

Sursa foto: bhg.com

O varianta simpla si frumoasa de decor pentru octombrie poate sa fie o ghirlanda cu flori galbene de toamna sau un cerc din lemne si crengute decorat cu flori de tot felul, specifice anotimpului, care sa te bucure in fiecare zi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare