Amenajarea casei

#mobilier #mobila #fier forjat #amenajare casa #mobila fier forjat

Da un aer distinct casei tale cu ajutorul mobilierului din fier forjat. Iata cateva idei surprinzatoare

Arta metalica este un stil traditionalist, care poate oferi interioarelor caracteristici unice, pline de rafinament. Mobilierul din fier forjat are puterea de a oferi luminozitate maxima si eleganta de neegalat oricarui interior. Acesta imbina armoniosul cu modernitatea si reprezinta o continuitate intre traditie, fiabilitate si stabilitate. In prezent, mobilierul din fier forjat este cea mai noua tendinta in industria designului interior si a mobilei.


Avantajele mobilierului din fier forjat

Mobilierul din fier forjat are multe avantaje: functionalitate, flexibilitate, rezistenta, durabilitate, forme originale. Acest tip de mobilier ofera luminozitate, gratie si nu supraincarca spatiul. Acesta este practic imun la coroziune, deoarece produsele finite sunt acoperite cu un inhibator special de rugina. Astfel, acesta este rezistent la orice efect atmosferic: ploaie, umiditate, temperatura inalte sau scazute ori vant puternic.



Mobilierul din fier forjat se potriveste oricarui stil, fie el empire, art nouveau, art deco, baroc, rusticm hi-tech sau chiar gotic.



De asemenea, un alt avantaj al acestui tip de mobiler este faptul ca metalul se poate combina cu orice tip de material: tesatura, lemn, sticla si chiar piele.


Mobilerul din fier forjat, perfect pentru orice incapere

Mobilierul din fier forjat poate fi integrat in orice tip de spatiu functional: sufragerie, dormitor, birou, living, hol si baie. Acesta subliniaza finetea si da personalitate spatiilor. De exemplu, un cuier din fier forjat va crea originalitate si va da un stil aparte unui hol mic, la fel si rafturile din fier forjat.





Canapele si scaunele din fier forjat pot oferi eleganta si rafinament camerelor de zi, in timp ce scaunele se imbina de minune cu elementele confectionate din tesaturi fine precum catifea. Accesoriile din fier forjat, precum candelabrele, vazele, ramele sau figurinele se complementeaza perfect cu piesele vintage si, in plus, ofera un sentiment de imponderabilitate si eleganta maxima.



Sursa foto: ideasforinterior.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare