Amenajarea casei

#pardoseala #stralucire #vopsea #lemn natural

Da stralucire casei tale cu pardoseli din lemn natural vopsit!

Aplicarea unui strat generos de vopsea lucioasa pe oricare dintre suprafetele casei reprezinta o modalitate ieftina si de efect de a reda stralucirea si de a reimprospata aspectul locuintei tale. Pentru ca primavara sa te gaseasca intr-o casa luminoasa, te invitam sa descoperi modele inedite de pardoseli din lemn vopsit care se potrivesc unei varietati de stiluri de amenajare.

In pofida a ceea ce ai putea crede, pardoselile din lemn vopsit nu au neaparat un aspect banal. Dimpotriva, aplicarea vopselei poate fi realizata in modele diverse, in combinatii cromatice surprinzatoare, in asa fel incat rezultatul sa fie unul cat mai spectaculos. Iata cateva modele de pardoseli din lemn vopsit, de la cele simple, clasice la cele mai putin conventionale!

Pardoseala alba, stralucitoare din lemn vopsit

Cu o pardoseala din lemn natural, vopsita in alb lucios, nu ai cum sa dai gres. Pe langa faptul ca va crea impresia unui spatiu elegant, alegerea acestui tip de pardoseala iti permite amenajarea incaperii dupa bunul plac.

Te poti lasa inspirat de stilul suedez de amenajare, caracterizat prin folosirea nonculorilor (accentuate cu piese in nuante puternice), simplitate, minimalism si functionalitate.

Pardoseala din lemn vopsit in carouri

Pentru a da un plus de inedit verandei casei, de pilda, ai putea opta pentru vopsirea unei pardoseli din lemn natural in doua culori, formand carouri. Poti incerca o combinatie ca in imagine, de alb si albastru, in asa fel incat nu doar pardoseala din lemn vopsit sa iasa in evidenta, ci si mobilierul (prin contrast cromatic).

Pardoseala din lemn vopsit gri

Inedita se va dovedi si alegerea unei vopseli gri pentru pardoseala de lemn, cu conditia ca tonul respectiv sa fie folosit si la nivelul peretilor. Poti merge pe aceasta varianta intr-o incapere precum dormitorul, pe care sa o amenajezi in totalitate in culori neutre (tonuri de gri, maro, alb).

Pentru si mai multa spectaculozitate, mizeaza pe efectul inedit al unei pardoseli cu model in zigzag, intocmai ca in imagine.



Sursa foto: homedit.com, countryliving.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului