Amenajarea casei

# decoratiuni personalizate #idei decor baie #decorare baie #amenajare baie #amenajare casa

Da personalitate baii tale cu ajutorul acestor decoratiuni simple. Le poti face chiar tu!

Baia este locul in care petrecem destul de mult timp si totodata incaperea din casa in care incepe si se incheie, de regula, fiecare zi. Daca te-ai gandit sa redecorezi baia, poti incerca diverse stiluri care sa te reprezinte si sa transformi aceasta incapere din casa ta intr-o adevarata oaza de relaxare si confort. Indiferent ca alegi un decor rustic cu influente frantuzesti sau alegi un decor marin, baia ta poate arata spectaculos. Inspira-te din urmatoarele idei!

Decor rustic cu lemn

Cu putin efort baia ta poate capata un aer rustic specific casutelor cochete de la tara. Trebuie doar sa alegi cateva obiecte de decor din lemn care pastreaza aspectul natural, cum ar fi o rama in care sa incadrezi un mesaj simplu scris de tine cu litere de mana.

Un tablou cu reguli personalizate

Pentru a nu fi nevoie sa ii repeti de fiecare data celui mic regulile de igiena atunci cand intra in baie, pune un „tablou” cu reguli pe peretele din aceasta incapere. Cu un design simpatic, litere amuzante si cateva tente de culoare, pe tablou va fi mereu la vedere rutina zilnica atat pentru cei mici, cat si pentru adulti.

Spala-te de griji in cada

O baie fierbinte la finalul unei zile incarcate este un mod placut de a te relaxa. Poti induce si mai mult linistea si starea de bine in baie, cu ajutorul unui afis pe care sa il pui langa cada: „Spala-te de griji” va fi nu doar un indemn la final de zi, ci si un mod minimalist si chic de a adauga personalitate baii din casa ta printr-un poster simplu, prins intr-o rama care se asorteaza cu restul elementelor din incapere.

Complimente pentru persoana iubita

Cine nu isi doreste sa isi inceapa ziua cu un compliment facut chiar de persoana iubita? Arata-i cat de mult inseamana pentru tine cu ajutorul unor semne personalizate prinse pe peretele din baie. Alege rame simple si pune in ele texte simpatice care sa va aduca zambetul pe buze inca de la prima ora a zilei. „Buna dimineata, frumoasa mea” poate fi mesajul care o intampina in baie si care o va face sa se gandeasca la tine pentru tot restul zilei.

Cuiere din lemn pentru intreaga familie

Adauga o tenta personala baii din casa cu ajutorul unor cuiere din lemn facute manual care vor da un sarm rustic incaperii. Pe fiecare cuier poti scrie numele membrilor familiei, pentru ca acestia sa le foloseasca pentru prosoape si halatele de baie.

O baie cu reguli

Fiecare casa are regulile ei, iar acest lucru este valabil si pentru baie. In timp ce dai o nota amuzanta decorului baii din casa ta, pune aici un afis pe care vei scrie regulile pe care ar trebui sa le respecte cei care folosesc incaperea. Foloseste-ti simtul umorului atunci cand compui aceste reguli, pentru ca vor fi la vedere in baia ta, pentru toti cei care intra acolo.

Surse foto: homebnc.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului