Amenajarea casei

#perne decorative #perne

Cuverturi de pat si alte accesorii pentru casa, disponibile la Traget.ro

O ambianta placuta in casa se poate obtine foarte rapid cu ajutorul culorilor. Prin adaugarea elementelor de aceeasi culoare intr-o incapere vei obtine un aspect vizual placut si totodata o stare de bine. Culorile trebuie sa ofere o senzatie de liniste si relaxare, fara sa provoace agitatie.

 

Comanda online cuverturi de pat si alte accesorii pentru casa, de la Traget!

In functie de cum iti doresti sa arate dormitorul tau, cuvertura poate fi in stil clasic, modern, boho, vintage sau shabby chic. Pentru fiecare aspect ai la dispozitie o varietate de cuverturi. Acestea au diferite materiale si imprimeuri decorative de calitate, ce pot crea un mediu excelent in locul in care adormi. Daca iti doresti o cuvertura pat clasica, una cu doua fete sau o cuvertura de lux pentru dormitorul tau, Traget e locul unde le vei gasi! 

Pentru cei mai indrazneti si mereu plini de viata sunt disponibile cele boho si shabby chic. Viu colorate, cuverturile de pat de acest tip vor face o treaba excelenta amplasate pe paturile din casa. Acestea sunt excelente si in cazul unor pensiuni, moteluri sau hoteluri care vor sa isi impresioneze clientii cu unele dintre cele mai calitative cuverturi.

De obicei, asociem cuvertura cu acea decoratiune textila ce acopera patul. Dar iata ca rolul sau este unul mai complex de atat. Contribuie la designul interior si, aleasa corect,  face o buna impresie, dar si va face sa va simtiti bine cand petreceti timp in dormitor.

Completarea design-ului din incapere se poate face foarte frumos cu ajutorul pernelor decorative. Tot pe site sunt disponibile o varietate de perne decorative pentru scaun, canapea si fotolii. Un stil vintage sau shabby chic poate fi creat simplu cu pernele potrivite!

Gama variata de perne decorative pentru scaune, canapele, fotolii sau podea cuprinde modele cu accente frantuzesti, englezesti, sunt rustice si pot fi si moderne. Acestea se gasesc in stil boho, eclectic, dar si in stil marinaresc pentru cei care iubesc marea, oceanul, plaja si relaxarea! Poti combina stilurile, astfel incat sa se potriveasca si sa obtii un aspect placut si relaxant in sufragerie sau chiar in dormitor.

Cuvertura pentru pat, perne decorative, perdele si draperii in acelasi ton

Magazinul online traget.ro este colutia pentru o casa armonioasa, primitoare si calduroasa! Poti comanda cuverturi de pat, perne decorative, perdele si draperii, paturi pentru canapele si paturi, dar si lenjerii. Cu accesoriile potrivite ai posibilitatea de a obtine o armonie excelenta in incapere, culorile fiind asemanatoare in fiecare categorie. O patura alba, impreuna cu o lenjerie crem sau o cuvertura bej sunt minunate pentru relaxarea de seara! Tonurile calde iti vor oferi un somn odihnitor.

Pentru casa, Traget ofera solutii! Decorarea si amenajarea incaperilor sunt foarte importante pentru starea de bine a celor care locuiesc in ele. Vorbim aici atat despre propria casa, cat si despre pensiuni sau hoteluri. Gama de produse include decoratiuni textile, decoratiuni interioare, vopsele si produse chimice, parchet laminat si lambriuri, tapet, stickere si alte produse pentru casa ta.

Crearea unui mediu placut se face cu ajutorul culorilor corespunzatoare. Decorarea si amenajarea unei incaperi in acelasi ton creeaza o atmosfera placuta pentru toti cei din casa. Tot la Traget vei gasi si o varietate de autocolante, fototapet si tablouri minunate pentru completarea stilului.

Gama larga de produse vine in ajutorul celor care vor sa modifice complet una sau mai multe incaperi. Aceasta cuprinde tavane si baghete de polistiren, termosisteme, produse de etansare, instalatii sanitare si termice, scule si accesorii, electrice, dar si produse pentru arta si hobby-uri.

Fiecare stil este diferit si doar profesionistii reusesc sa redea stralucirea viselor tale in materie de interior. Cu ajutorul specialistilor in domeniu, casa ta va arata minunat si te vei simti excelent in interiorul ei.

In fiecare zi trebuie sa te simti bine si relaxat, casa trebuie privita ca o oaza de liniste, locul unde te refugiezi. Pentru a avea o atmosfera ideala in casa, alege cuverturile de pat potrivite, paturile de canapea care sa te incalzeasca la filmul preferat si lenjeria de pat moale si catifelata pentru pielea ta. Toate aceste produse sunt disponibile la Traget.ro!

Magazinul online poate fi contactat la numarul de telefon afisat pe site sau la adresa de e-mail comenzi@traget.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului