Amenajarea casei

#canapele # curatare canapele #ingrijire canapele

(P) Curatarea canapelelor imbunatateste starea de sanatate

Curatarea canapelelor si fotoliior din casa sau biroul dvs. este un mod rapid si usor de a va infrumuseta spatiul in care locuiti sau va desfasurati activitatea. In acest mod va puteti asigura ca familia sau angajatii nu sunt expusi pericolului de a intra in contact cu diverse bacterii care produc alergii.

In procesul de curatare al canapelelor si fotoliilor, expertii Instant Clean utilizeaza solutii profesionale de curatat care nu sunt toxice si nu distrug tesatura.

Aceasta metoda de curatare reamprospateaza culorile si in acelas timp elimina praful, polenul si bacteriile producatoare de alergii.


Curatarea canapelelor imbunatateste starea de sanatate

Prin accesare acestui serviciu de curatat canapele si fotolii, veti beneficia de eliminarea prafului si a oricaror agenti neigienici de pe tapiterii, iar calitatea aerului din spatiile aferente va deveni mai buna.

Avem experienta in domeniul serviciilor de curatenie, iar misiunea noastra este sa facem acest lucru cu daruire si profesionalism. Stim ca este dificil sa primesti o persoana straina in casa, insa am invatat sa ne facem placuti, sa avem un comportament amiabil, respectuos si plin de responsabilitate.

Angajatii nostrii au o stare de spirit buna, iar la terminarea intervetiei ne dorim sa ne considerati un prieten vechi care a venit sa va ajute la o munca pe care nu o puteti face dvs.

Apelam la cele mai bune metode de curatenie, folosind produse de curatenie ecologice, care nu reprezintă nici un pericol pentru familie si mediul inconjurator.

Pentru ca este o perioada prielnica curatarii de canapele si fotolii, consultantii nostri va stau la dispozitie pentru a va oferi orice detaliu legat de serviciile de curatenie pe care vi le putem oferi.

Nu avem preturi supra-evaluate, chiar daca lucrul se desfasoara seara tarziu sau in zilele de weekend. Daca doriti sa aflati mai multe lucruri despre Instant Clean si serviciile de curatenie pe care vi le putem oferi, puteti oricand sa faceti o vizita si la biroul nostru sau pe //instantclean.ro/.

  • Curatare fotoliu/ 50 lei
  • Curatare canapea 2 locuri/ 150 lei
  • Curatare canapea 3 locuri/ 200 lei
  • Curatare coltar / 300 lei


Despre Instant Clean

Firma Instant Clean este specializata in servicii profesionale de curatenie si ofera tuturor clientilor, curatenie de intretinere, curatenie generala, curatenie spatii birouri, curatenie locuinte - apartamente, curatenie vile, curatenie magazine, curatenie hoteluri, curatenie spatii comerciale, curatenie pentru institutii, etc.

Executam servicii de curatenie dupa constructor; spalare/ curatare geamuri, curatare mochete, covoare, etc.
Solutii optime, personal calificat, utilaje performante, produse de curatenie profesionale - calitate, siguranta si flexibilitate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea