Cum trebuie sa decorezi casa pentru a atrage energia pozitiva

Amenajarea casei

#casa #amenajare casa #decorare apartament #decor casa #energie pozitiva

Cum trebuie sa decorezi casa pentru a atrage energia pozitiva

Numeroase studii stiintifice au aratat, de-a lungul timpului, ca atragerea energiei pozitive in camin schimba starea de spirit si ne face mai sanatosi. De asemenea, mai multe civilizatii antice au pus la punct diverse culturi de canalizare a energiei cu ajutorul artelor decorative, unul dintre cele mai populare fiind cel Feng Shui. Iata cateva schimbari minore pe care le poti face in casa ta pentru a-i da un aspect cat mai ezoteric:

1. Anima casa cu cercuri

Formele geometrice precum cercurile aduc bucurie in casa ta. Le poti include pe pereti, perdele, rame foto sau chiar in vesela pe care o folosesti. Pentru a crea un decor de impact si foarte sic, poti folosi cercuri cat mai colorate.

2. Florile

Imprimeurile florale sunt la moda in 2014, insa, in anumite culturi, acestea sunt folosite pentru a da locuintei cat mai multa intimitate si caldura. Foloseste-le in special in dormitoare pentru a crea o atmosfera proaspata si relaxanta.

3. Culorile calde

Tonurile calde genereaza un puternic sentiment de securitate. Auriul si argintul aduc si ele bunastarea in locuinta ta.

4. Candelabrele

Candelabrele atrag banii si succesul. Daca le mai adaugi si cateva lumanari pastelete, acestea vor crea o lume plina de energie pozitiva si iti vor aduce echilibrul in casa.

5. Evantaiele

Evantaiele alunga spiritele rele din casa. Asadar, daca ai aceste obiecte uitate prin sertare, pune-le in valoare si ele iti vor apara caminul de necazuri. Pentru un decor elegant, alege niste evantaie vintage, care sa aduca cu ele si o istorie emotionata.

6. Pusculitele in forma de animale

Iti amintesti de vechile pusculite in forma de animale? Scoate-le din camara si asaza-le prin casa, deoarece ele aduc in noroc in afaceri.

7. Tesaturile artizanale

Tesaturile artizanale sunt foarte importante pentru decorul casei si pentru spiritul familiei, deoarece se spune ca aceasta imbunatatesc relatiile familiale. Le poti folosi pentru decorarea peretilor, cat si la pernele decorative ori canapele.



Sursa foto: estiloydeco.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului