Amenajarea casei

#coltar extensibil #camera de zi #coltar

Cum te ajuta un coltar extensibil in camera de zi?

Livingul tau poate imbraca un design modern daca stii cum sa alegi inteligent fiecare obiect in parte. In ceea ce priveste modalitatea de amenajare a unei sufragerii, anul 2020 are in prim plan un coltar extensibil, o mobila pentru camera de zi foarte bine compartimentata, o masuta de cafea eleganta si putine obiecte de decor. Punem accentul pe canapelele extensibile din mai multe motive, astfel, prezentam cateva dintre principalele beneficii pe care le ofera:

1. SALVEAZA SPATIUL

In ultimii ani, constructorii au mers pe varianta de bucatarie open space, care are deschidere catre o sufragerie limitata. Optand pentru un coltar extensibil, vei avea spatiu suficient pentru diverse activitati, precum o seara de filme, de jocuri interactive sau de intalnire cu prietenii. In plus, este disponibil in diverse forme si culori, ceea ce il face adaptabil oricarui spatiu. De asemenea, sigur se gaseste o varianta care sa se potriveasca foarte bine cu mobila pentru camera de zi.

2. ESTE IDEAL PENTRU MUSAFIRII CARE RAMAN PESTE NOAPTE

Cred ca ti s-a intamplat si tie sa ai musafiri si sa nu stii unde sa ii cazezi. Ei bine, cu un coltar extensibil rezolvi problema cat ai clipi. Ziua va puteti petrece timpul impreuna in sufragerie, facand diverse activitati, iar seara le poti pregati locul pentru odihna fara sa mai stai pe ganduri.  

3. ITI OFERA SPATII SUPLIMENTARE PENTRU DEPOZITARE

Majoritatea canapelelor extensibile sunt prevazute cu lazi pentru depozitare, pe care le poti folosi pentru a pastra lenjeriile de pat, pilotele sau pernele. Astfel, economisesti alte spatii de depozitare si iti poti organiza mult mai bine lucrurile in casa.

4. SUNT REZISTENTE SI CONFORTABILE

Datorita faptului ca au fost construite pentru a avea o functie dubla, coltarele extensibile sunt rezistente in timp si confortabile. Sunt fabricate din materiale de inalta calitate, care sa reziste in timp pentru utilizari intense. Majoritatea mecanismelor de extindere sunt usor de folosit, iar despre sezut, putem spune ca producatorii opteaza din ce in ce mai mult pe saltele calitative, care sa sustina corect gatul, spatele si mijlocul, pentru un somn odihnitor si linistit.

CUM ALEGEM UN COLTAR EXTENSIBIL

Pe langa aspecte ce tin de marime si design, inainte de a alege un coltar extensibil trebuie sa iei in calcul si aspecte precum forma, calitatea sezutului si a cadrului sau mecanismul de extindere. Trebuie sa fie cat mai practic, sa se deschida/inchida usor, sa suporte o greutate cat mai mare si sa fie confectionat dintr-o tapiterie cat mai rezistenta. De altfel, trebuie sa fie intr-o combinatie armonioasa si cu mobila pentru camera de zi.

Avand in vedere gama extinsa de coltare extensibile de pe piata, ai posibilitati variate. Astfel, in functie de necesitatile si preferintele tale, ai posibilitatea de a alege un coltar extensibil care sa se potriveasca perfect in decorul sufrageriei tale. Poti opta pentru coltare de la Naturlich, caci sunt disponibile in diverse stiluri si culori, unele mai deosebite ca altele.

Sufrageria trebuie sa fie un spatiu primitor si confortabil, de aceea, ai grija sa alegi obiecte de calitate si moderne!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului