Amenajarea casei

# fatade #amenajare casa #casa #tencuieli #personalizare casa

Cum sa va personalizati locuinta? E simplu: cu tencuieli decorative pentru fatade de la Baupro.ro

Fie ca vorbim de o casa nou construita sau de o casa existenta deja, fatada acesteia poate spune multe. Nu e vorba doar de estetic, ci si de practicabilitate. Fatada unei case protejeaza cladirea in sine. Iata deci ca tencuielile decorative pentru fatade au un rol foarte complex, iar in cadrul campaniei Toamna Fatadelor BAUPRO – Campanie de tencuieli decorative pentru fațade (www.baupro.ro) cu prețuri speciale, puteti iesi intr-un avantaj in plus... cel financiar.

Tencuieli decorative si culori Baumit foarte rezistente

Este important ca atunci cand alegeti o tencuiala decorativa pentru fatada casei dvs. sa va asigurati ca aceasta este si una rezistenta. Culorile sunt si ele extrem de importante, desigur, la fel si specificatiile tehnice ale fiecarei tencuieli in parte.

La Baupro.ro gasiti produsele Baumit, iar intre acestea, veti gasi tencuieli decorative pentru fatade de o calitate superioara, care vor prezenta o serie de avantaje foarte complexe si foarte necesare:

  • Culori rezistente care isi vor pastra stralucirea vreme indelungata
  • Rezistenta in timp, la factori mecanici si meteorologici, la ploaie, la vant, la zapada si asa mai departe
  • Produse de incredere, cu o calitate dovedita si atestata de catre clientii Baupro
  • Finisaje ideale pentru orice sistem termoizolant Baumit
  • O varietate de nuante, posibilitatea de combinare a culorilor dupa preferinte (colectia de culori Baumit “Taste of life” prezinta 88 dintre cele mai deosebite nuante)

Tencuieli decorative pentru fatade cu durabilitate in timp, originalitate pe termen lung cu Baupro.ro

Doriti o fatada care sa isi pastreze aspectul deosebit in timp? O fatada care sa nu “imbatraneasca”? Ei bine, in campania Toamna Fațadelor BAUPRO – Campanie de tencuieli decorative pentru fațade cu prețuri speciale ce se desfasoara intre 15 august si 15 noiembrie veti gasi tencuieli decorative pentru fatade de la Baupro care vor indeplini astfel de criterii.

De pilda, putem exemplifica cu produsul premium Nanopor. Acesta are un efect de autocuratare prin puterea luminii. Pare incredibil, dar intr-adevar, domeniul constructiilor a evoluat „mana in mana” cu tehnologia si astfel Baupro poate sa va ofere acum tencuiala decorativa si vopseaua Nanopor, dezvoltata de Baumit.

Prin utilizarea acestor produse la fatada casei dvs., aceasta va ramane curata si frumoasa de aproximativ doua ori mai mult timp decat in cazul utilizarii unor alte produse. Veti economisi din start costuri de mentenanta si costuri pentru alte vopsele in timp, iar in campania Toamna fatadelor Baupro - campanie de tencuieli decorative pentru fatade la preturi spciale, veti economisi din nou, intrucat veti regasi produsul premium Nanopor la preturi reduse.

Efectul de curatare a produsului prin fotocataliza va mentine fatada radianta. Puteti utiliza astfel chiar si culori deschise pentru fatada casei, chiar si alb, avand siguranta ca acestea nu se vor transforma in gri din cauza murdariei. Lumina activeaza fotocatalizatorul din tencuiala decorativa sau vopseaua Nanopor si descompune particulele de murdarie de pe suprafata, care vor fi apoi inlaturate de miscarea aerului.

Fatade curate, ca noi, vreme indelungata... o locuinta mereu „tanara”, mereu primitoare, inca din afara sa... acestea sunt doar cateva dintre rezultate obtinute prin utilizarea de tencuieli decorative pentru fatade si vopsele Baumit de la Baupro.

BauPro sunt furnizori de solutii optime pentru finisaje, incepand cu tencuieli mecanizate, tinciuri, gleturi, sape, hidroizolatii si adezivi pentru placaje ceramice, vopsele lavabile si continuand cu sisteme pentru restaurari si asanari cladiri istorice, acestea din urma fiind certificate WTA (Asociatia Profesionala-Stiintifica pentru Intretinerea Constructiilor si Restaurarea Monumentelor din Germania).

www.baupro.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului