Amenajarea casei

# tendinte 2020 # tendinte amenajare casa 2020 #tendinte amenajare casa #amenajare casa

Cum sa-ti vopsesti casa in 2020! Culoarea anului dezvaluita de Sherwin Williams

Deoarece se constanta o preferinta ridicata spre nuantele foarte profunde, cea mai des aleasa culoare este Navy. Nu este o culoare noua insa este perfecta pentru a crea un fundal neutru si totusi cu foarte mare rezonanta.

Nuanta de albastru face continuta tendinta culorilor inspirate din natura, alaturi de verdele tern si albastrul marin. Deoarece Navy este atat de versatil, exista atat de multe moduri in care il poti folosi in casa ta. Pentru a te ajuta sa il integrezi, iti prezentam trei moduri in care poti folosi culoarea Navy in casa ta.

Introdu accente fine

Cel mai simplu mod de a incorpora o culoare noua in casa ta este sa incepi cu lucrurile mici. Poti colora sertarele si poti de asemenea sa vopsesti o masuta laterala sau chiar masuta de cafea pe care o folosesti atunci cand te intalnesti cu prietenii. Daca vrei ceva care sa nu iti ocupe mult timp, poti integra tablouri abstracte in aceste culori.

Exista o multime de piese de accent mici care sa te ajute sa integrezi aceasta culoare in casa ta. Navy este o culoare izbitoare, asa ca multi oameni se simt confortabil sa o incorporeze mai intai in obiecte mici cum sunt pernele decorative si glastrele de flori sau ramele pentru tablouri.

Peretii pot fi Navy

Daca vrei o schimbare mare, poti picta o intreaga camera in aceasta culoare. Nu iti face griji daca ai un spatiu mic pentru ca Navy iti aduce in interior echilibrul perfect intre culorile indraznete si puterea calmanta si uimitoare a naturii. Decorul va fi luxos si relaxant in acelasi timp.

Poti sa colorezi doar un perete sau ii poti acoperi pe toti in nuanta Navy. Deoarece culoarea poate fi atat de calmanta, gandeste-te sa o folosesti intr-un spatiu pe care il folosesti pentru a te relaxa, precum un dormitor sau o camera de zi.

Colorarea dulapurilor

Navy este o culoare de efect chiar si atunci cand este introdus in cantitati mici. Deoarece expertii in culori au stabilit ca Navy este asociat cu finisaje de lux, precum marmura sau metalul, este alegerea ideala pentru dulapurile de bucatarie sau pentru o sala de baie. In spatiile moderne, aceste elemente sunt minimaliste. Cu alte cuvinte, mai putin poate fi mai mult este o expresie care se aplica in aceste spatii. Poti avea Navy pe insula sau be bancul de lucru pentru un punct focal in bucatarie sau poti avea o cada in aceasta culoare si vei avea un punct focal in baie.

Navy este o nuanta in trend pentru anul 2020, an in care sunt cele mai cuatate culorile imprumutate din natura. Dintre toate culorile existente, naturale, cum ar fi verde, maro, caramiziu, Navy este cea mai eleganta alegere si este cea mai placuta varianta atunci cand ai nevoie de o camera in care sa te relaxezi. In plus, poate deveni foarte usor o culoare de accent in interioarele moderne si cu elemente mici in aceasta culoare poti sa construiesti un decor foarte rafinat.

Surse foto: bhg.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea