Amenajarea casei

#vopsire casa # design casa #culori casa #amenajare casa #design interior

Cum sa-ti vopsesti casa daca vrei sa te simti ca in vacanta zi de zi

Decorarea casei tale trebuie realizata astfel incat sa iti asigure o buna dispozitie si o buna stare de relaxare si odihna. Si, cum vara se apropie si cu siguranta visezi la perioada de concediu, iata 11 nuante in care iti propunem sa iti vopsesti casa pentru a te simti ca in vacanta zi de zi.

1. Coral

Vopsirea peretilor in nuante de coral va oferi incaperii un aer sofisticat si distractiv in acelasi timp. Pentru un plus estetic, poti sa asociezi aceasta culoare cu o mobila neagra, cu zone de marmura sau chiar cu arta metalica si grafica pe pereti.

2. Violet pal

Violetul pal este o nuanta care poate asigura o stare de prospetime a oricarei incaperi, indiferent de tipul de decor sau de mobilier ales pentru aceasta. Poti chiar sa imbini aceasta culoare a peretilor cu asezarea unor diverse aranjamente florale din liliac.

3. Mandarina

O astfel de nuanta este una puternica si indrazneata, insa cu putina creativitate o poti integra cu usurinta in amenajarea locuintei astfel incat sa pastrezi un decor relaxant, dar si modern si sofisticat.

4. Verde pal

Verdele pal este o culoare ideala pentru a vopsi peretii din casa sau chiar diverse piese de mobilier. Aceasta nuanta te duce direct cu gandul la vara si ofera luminozitate si aerisire intregii camere.

5. Galben deschis

Un galben deschis, asemanator nuantei specifice untului, iti va crea impresia ca ai adus soarele in casa ta. Iar pentru a accentua ideea de vacanta poti completa decorul cu diverse obiecte decorative create din elemente specifice verii, precum scoicile.

6. Turcoaz deschis

Alegerea de a vopsi peretii intr-o nuanta deschisa de turcoaz este una ideala atat pentru baie, cat si pentru dormitor sau living, mai ales daca vei folosi si obiecte cu usoare accente retro pentru amenajare.

7. Indigo

Desi este o nuanta puternica, indigo va adauga o anumita adancime si sensibilitate regala camerei de zi si te va duce cu siguranta cu gandul catre ocean si catre vacanta de vara.

8. Albastru pal

O nuanta de albastru pal, asemanator culorii cerului, poate transforma orice camera intr-un spatiu de visare si relaxare, oferind totodata un aer proaspat. Aceasta nuanta o poti folosi in special in dormitor sau living.

9. Piersica

Daca vei alege o nuanta de piersica pentru vopsirea peretilor, nu trebuie sa iti faci griji ca vei transforma decorul locuintei in unul prea feminin. Poti completa intreaga amenajare cu mici obiecte in nuante de negru sau albastru marin.

10. Bej pal

O nuanta de bej pal a peretilor te va trimite cu gandul catre nisip si lungile plimbari pe plaja. In plus, vei oferi casei tale o caldura aparte si poti folosi pentru contrast elemente usor stralucitoare sau asemanatoare lemnului.

11. Verde de primavara

Pentru un aer proaspat si care sa iti asigure energia necesara pentru fiecare noua zi, poti alege cu incredere sa vopsesti peretii intr-o nuanta de verde usor deschis, ca de primavara. Si pentru un decor cu totul special poti aranja tablouri cu picturi botanice sau vaze si ghivece cu diverse plante.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea