Amenajarea casei

#birou #birou confortabil #perne birou #lampa birou #veioza birou

Cum sa-ti organizezi eficient biroul de acasa: 3 ponturi de la experti

Lucrezi de acasa si tot timpul ai probleme cu obiectele aruncate haotic prin birou? Nu ai suficienta lumina si acest lucru iti da batai de cap? Designerii de interior iti ofera cele mai bune sfaturi pentru a rezolva aceste probleme stresante. Vei reusi astfel sa fii mult mai productiv si sa-ti pastrezi si sanatatea. Iata cateva ponturi de la experti care te pot ajuta sa-ti amenajezi mai bine biroul de acasa!

1. Biroul tau este un spatiu plictisitor?

Daca vrei sa lucrezi bine la biroul de acasa trebuie sa ai parte de un confort care sa te motiveze, spune designerul de interior Taniya Nayak, potrivit ivillage.com. Astfel, pentru ca biroul tau sa fie un loc primitor, foloseste culori vii, scaune comode si chiar cateva perne asezate pe podea. De asemenea, un perete colorat in tonuri vibrante te poate ajuta sa fii mai productiv.


2. Pierzi mereu obiectele mici?

Cupoanele, cardurile, stampilele si multe alte obiecte de mici dimensiuni dispar cand te astepti mai putin. Astfel, se intampla sa pierzi ore in sir cautand o stampila sau o carte de vizita si in final te alegi doar cu o durere de cap.

Pentru a evita astfel de incidente, designerii de interior recomanda punerea in practica a unui sistem eficient de organizare a lucrurilor mici. Pentru ca acest lucru sa fie bine facut, poti folosi aviziere sau portofele pentru pereti. In acest fel, vei avea toate maruntisurile intr-un loc si le poti aranja chiar pe categorii.

3. Incaperea nu este luminata?

O alta problema care te-ar putea impiedica sa lucrezi eficient este lipsa luminii naturale in incapere. Lampile pot reprezenta solutia care sa te scoata din incurcatura. Aceste obiecte decorative nu doar ca iti vor oferi lumina de care ai nevoie pentru a fi productiv, dar vor aduce si un plus de culoare incaperii.

O alta solutie pentru a da impresia de spatiu si lumina la tine in birou este folosirea unei oglinzi. Potrivit designerului de interior Taniya Nayak, o oglinda pe birou si o veioza in fata ei vor da incaperii mai multa lumina. Lumina se va reflecta in oglinda si va oferi spatialitate incaperii.


Sursa foto: regus.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului