Amenajarea casei

#living coral #decor casa #amenajare living #obiecte decorative #amenajare dormitor #amenajare casa # culoarea anului 2019

Cum sa-ti decorezi casa in nuante de Living Coral, culoarea anului 2019

In cazul in care ai in plan decorarea casei, cu siguranta iti doresti sa folosesti obiecte si culori aflate in tendinte anul acesta. Iar in ceea ce priveste culoarea anului 2019, acesta este reprezentata de Living Coral, o culoare calda care te trimite cu gandul la sezonul de primavara-vara.

Living Coral este practic o nuanta de portocaliu ce poate fi asociat usor cu piersica si care are un ton auriu subtil.

Perete cu accente de Living Coral

Vopsirea peretilor poate schimba intregul decor al casei, iar Living Coral reprezinta o alegere indrazneata si spectaculoasa.

Sursa foto: digsdigs.com

Aceasta nuanta este recomandata in principal pentru spatiile sociale, precum camera de zi, dar si pentru dormitor.  Indiferent de spatiul pe care vrei sa-l reamenajezi, aceasta culoare iti va oferi o stare de spirit mai buna.

Poti alege fie vopsirea unui singur perete, concentrand atentia camerei catre acesta, fie a tuturor peretilor din camera, transformand aceasta nuanta in culoarea primara a incaperii. Secretul pentru un rezultat deosebit si deloc obositor este acela de a integra nuanta de coral aprins cu tonuri neutre de alb, bej, crem, gri.

Mobilier in nuante Living Coral

Construirea pieselor de mobilier a devenit in ultimii ani tot mai inedita. Iar culorile standard utilizate pentru acestea, precum albastru inchis sau maro, au fost usor inlocuite cu nuante puternice si vibrante.

Mobilierul in nuante de Living Coral poate fi usor integrat in decorul oricarei incaperi. Iata cateva exemple de piese de mobilier pe care le poti alege pentru decorarea casei tale:

  • O canapea, fotoliile sau taburetii in nuante de Living Coral vor aduce in living-ul tau o primavara continua. In plus, asocierea acestora cu obiecte plante in ghiveci, de mici si mari dimensiuni te vor face sa te simti ca intr-o vacanta tropicala. Asigura-te ca ai si cateva piese de mobilier in nuante neutre, precum bej sau nisipiu si efectul va fi radiant.

Sursa foto: luxxu.net

  • Pentru dormitor poti opta, de asemenea, pentru un decor in nunate de Living Coral. Fie ca alegi un pat in nuanta respectiva, fie o piesa de mobilier mai impunatoare precum sifonierul, camera ta se va transforma intr-un spatiu plin de viata si deopotriva odihnitor.

Atentie insa ca in alegerea decorului casei sa eviti asocierea nuantei de Living Coral cu alte nuante la fel de puternice precum un rosu sau albastru la fel de aprinse. In acest caz, senzatia de spatiu odihnitor va disparea cu totul, iar camera va capata un aspect prea incarcat.

Obiecte decorative in nuante Living Coral

In cazul in care vopsirea peretilor intr-o nuanta mai aprinsa ti se pare o alegere prea indrazneata, alege sa iti decorezi casa cu obiecte decorative in nuante puternice.

Spre exemplu, pentru baie poti alege o oglinda cu rama in nuanta de Living Coral integrata intr-un decor ale carui accente sunt in mod preponderent cele de albastru deschis.

Pentru camera de zi poti achizitiona perne decorative si tablouri in nuante de coral aprins, care sa dea viata mobilierului in culori bej, albe sau gri si plante cat mai verzi.

Sursa foto: avvocatoargento.info

Amenajeaza-ti casa cu obiecte de mobilier sau de decor in culori vii, care se afla in tendinte, precum Living Coral, culoarea anului 2019, iar starea ta de spirit se va imbunatati cu siguranta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea