Amenajarea casei

# tendinte 2021 #design interior

Cum sa-ti decorezi casa in 2021 pentru a atrage dragostea

Culorile sunt foarte puternice si nu au doar un efect vizual, ci si unul energetic in viata noastra. Daca vrei sa redecorezi in 2021 si daca simti ca dragostea lipseste din viata ta, nu ai decat sa impusti doi iepuri dintr-un foc!

Felul in care ne decoram casa spune multe despre noi, dar nu este doar o oglinda a personalitatii, ci si o modalitate prin care putem atrage diferite energii in viata noastra. Daca, spre exemplu, vrei sa atragi dragostea in viata ta in 2021, designerii de interior au cateva sfaturi pentru tine.

Rosul, culoarea pasiunii

De la nuantele deschise, de roz, pana la cele inchise, de visiniu, tot ceea ce are la baza rosul stimuleaza simturile legate de pasiune si iubire. Superstitiosii spun ca daca intampini Anul Nou purtand lenjerie intima rosie, vei avea noroc in dragoste. Extrapoland, poti folosi rosul in decorarea locuintei pentru a atrage dragostea in viata ta. Iata cum te sfatuiesc decoratorii sa folosesti rosul in 2021 pentru a atrage dragostea in casa ta.

Rozul, o culoare prietenoasa si suava

Cunoscut si ca rosu mut, rozul reprezinta feminitatea si afectiunea. Daca vrei ca partenerul sa isi dechida inima si daca iti doresti ca in casa ta sa fie numai dragoste si armonie, rozul va fi cel mai bun aliat.

Este o culoare versatila, care se poate asorta usor cu alte nuante. Combinat cu negru, va da locuintei tale un aer super sofisticat; combinat cu alb, vei crea un spatiu vesel si luminos. Rozul este culoarea neutra a momentului si poate fi folosita in orice camera din casa, in special in dormitor, fie pe suprafete sau obiecte de mobilier mari, fie in detalii cum ar fi pernute, paturi, draperii ori obiecte de decor.

Coralul, culoarea simpatiei si a dulcetii

Aceasta nuanta este o cale de mijloc intre roz si rosu si are calitatile ambelor culori. Aceasta tonalitate creeaza sentimentul ca traiesti un pus de soare undeva pe o plaja si creeaza o ambianta fericita, ideala pentru a te indragosti.

Coralul a fost culoarea anului 2019, insa este varianta ideala pentru a da accent spatiului in care locuiesti si in 2021. Se poate combina perfect cu nuante pastelate sau cu culori inchise, pentru a amplifica dorinta si pasiunea.

Visiniu, culoarea maturitatii si a elegantei

Culoarea visinie, care te duce cu gandul la un pahar de vin rosu savurat in doi intr-o seara romantica, reprezinta maturitatea, constiinta si eleganta. Este o nuanta care simbolizeaza dragostea profunda; este ca o dupa amiaza in care sporovaiti la un pahar de vin pe balcon, ca o discutie profunda dupa o cina in doi, ca o pasiune care mocneste si asteapta momentul in care va fi eliberata.

Se poate asorta perfect cu un albastru marin, cu verde oliv sau cu tonuri neutre. Visiniul poate colora un perete din orice camera, poate trona in centrul livingului, pe canapea, sau poate fi introdus in elemente de decor precum pernute, pautri sau alte detalii.

Rosul aprinde pasiunea si stimuleaza erotismul

Daca esti o persoana indrazneata, care adora sa lase o impresie puternica, rosul este culoarea ideala pentru a-ti decora locuinta.

Pentru ca este o culoare puternica, trebuie sa ai grija la cum il dozezi; este de preferat sa il introduci in locuinta ta prin elemente de decor sau obiecte de mobilier. Combina-l cu albastru pentru un design interior modern sau cu culori calde, pentru a a crea un spatiu primitor. Este ideal pentru living sau bucatarie, pentru ca stimuleaza aplecarea spre dialog.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea