Amenajarea casei

#sfaturi de design #instagram influencer # design casa #instagram #amenajare casa #casa

Cum sa-ti amenajezi casa ca un Instagram Influencer in 4 pasi simpli

Intentionezi sa iti amenajezi casa trasformand-o intr-un paradis fotogenic, ca un Instagram Influencer? Iata cativa pasi de care ar trebui sa tii cont.

Incearca sa folosesti texturile

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de * (@madelynnfurlong) pe

A fost o perioada in care petele erau considerate infioratoare. Astazi, insa, texturile, sau culorile neuniforme sunt foarte populare si apreciate de cei pasionmati de design interior. Poate fi usor sa te indragostesti de un anumit model sau material si sa exagerezi, dar la fel de usor poate fi sa echilibrezi combinatiile texturale. De exemplu, daca iubesti irizatiile pe care le are marmura, poti folosi lemnul pentru a echilibra aspectul general si a aduce un plus de caldura.

Amestecarea texturilor este un truc care continua sa functioneze - nu numai ca arata frumos, dar confera locuintei un aer cald si primitor.

Creeaza dezordinea controlata

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de * (@madelynnfurlong) pe

Cu toate ca dezordinea exagerata nu aduce nimanui bucurie, mai ales daca vorbim de spatii prietenoase de pe Insta, un pic de dezordine, dar controlata si studiata, poate fi un nou stil. Cum stii care este dezordine controlata si care nu? O regula ar fi sa iei in considerare ce vad ceilalti si sa privesti lucrurile prin ochii lor. De exemplu, o gramada de carti de arta poate arata extrem de elegant, pe cand o gramada de facturi sau de rufe murdare nu mai arata deloc atractiv.

Pastreaza-ti casa fotogenica facand regulat ordine si curatenie, dar nu uita sa lasi si locuri special dezordonate, dar intr-un mod controlat si placut.

Nu te grabi cu achizitionarea pieselor de mobiler sau de decor

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de * (@madelynnfurlong) pe

Intr-o lume in care impulsul de moment si ideea de a trai clipa sunt foarte apreciate, ar fi minunat sa te retragi doi pasi in spate si sa nu te grabesti cu investitiile in mobilier si decoratii pentru casa. Daca vrei sa creezi o casa prietenoasa cu Insta, fa-o incet, constant si fara graba momentului. In acest mod vei castiga cursa pe termen lung.

In plus, scopul principal nu e sa castigi aprecieri pe Insta - desi nu te-ar deranja acest lucru - ci sa obtii un decor placut si armonios pentru casa ta.

Nu cumpara piese doar pentru a cumpara, ci alege incet si cu rabdare, descoperind ceea ce ti se potriveste cel mai bine si te face sa te simti confortabil. Ar fi minunat sa ajungi sa ai cate o poveste pentru fiecare piesa achizitionata, aceasta avand o semnificatie placuta pentru tine. Daca lucrurile din jur poarta amintirea locurilor pe unde ai fost si te-ai simtit bine, casa ta va arata minunat, fiind plina de povesti magice.

Nu te indeparta de stilul personal

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de * (@madelynnfurlong) pe

Cu cat te vei lasa mai influentat de moda si tendintele de pe Insta, cu atat riscul de a te indeparta de stilul personal este mai mare. Cand vine vorba de decorarea propriei case, insa, in loc sa alegi ceea ce este la moda, mai bine ai alege ceea ce te reprezinta, ti se potriveste, este functional si confortabil.

Acorda-ti timpul necesar pentru a descoperi care este stilul tau personal si tine cont de acesta. Casa ta va fi speciala tocmai datorita acestui aspect - este unica, te reprezinta si nu copiaza nimic!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea