Amenajarea casei

#piscina hidromasaj #Ruwe Plus #ruweplus.ro #piscina # hidromasaj #inot contracurent

Cum sa inoti ca la mare in piscina de acasa

Piscina de acasa este locul perfect in care poti avea parte de distractie, relaxare si exercitiu, fara sa te simti sufocat de persoane galagioase, de muzica data la maximum si de vanzatori ambulanti. Nu trebuie neaparat sa mergi la mare ca sa te bucuri de lupta cu valurile sau de masajul pe care ti-l fac apele inspumate.

Ruwe Plus iti propune o piscina moderna, de cea mai buna calitate, o adevarata provocare pentru cei mici si mari. Ai deja o piscina, dar te-ai plictisit de turele simple de bazin? Modernizeaz-o cu echipamente pentru hidromasaj si inot contracurent si vei avea parte de o experienta de 5 stele.

Simte-te ca la spa in piscina la cheie Jetpool, cu bazinul din fibra de sticla

Daca nu ai avut pana acum posibilitatea de a-ti amenaja o piscina in gradina, nu mai pierde timpul! Ruwe Plus iti pune la dispozitie piscina la cheie Jetpool, un bazin din fibra de sticla complet echipat, numai bun pentru a fi instalat acasa.

Piscina este construita dintr-un material rezistent, de cea mai buna calitate, bine izolat. Marginea bazinului este prevazuta cu o suprafata anti-alunecare, astfel incat sa te simti in siguranta. In plus piscina Jetpool este prevazuta cu toata aparatura care sa insemne pentru tine confort, distractie si provocare: sistem de hidromasaj, echipament pentru inot contracurent, lumina, scara si bancuta de jacuzzi, facilitati care te ajuta sa traiesti o experienta demna de spa.

Prevazuta cu sistemele JetStream Scala si Doppio, piscina Jetpool iti permite sa schimbi automat mai multe moduri de functionare in regim de inot contracurent si masaj cu una sau trei duze.

Te intrebi care sunt avantajele inotului contracurent? Gratie jetului puternic de apa care te impinge inapoi si te determina sa inoti pe loc, ti se ofera posibilitatea sa inoti cat vrei chiar si intr-o piscina mica, sa-ti faci antrenamentul zilnic reducand nivelul de stres, sa-ti remodelezi corpul si sa te relaxezi..

Zona de Jacuzzi a bazinului din fibra de sticla Jetpool te rasfata cu diferite tipuri de masaj, pentru detensionarea muschilor picioarelor, spatelui, umerilor si gatului.

Intra in magazinul online ruweplus.ro si descopera toate avantajele pe care piscina Jetpool ti le ofera.

 

Modernizeaza orice piscina cu echipamentele Trevi

Daca ai deja o piscina si vrei sa ii aduci imbunatatiri, pentru a te alinia la ultimele noutati in domeniu, Ruwe Plus iti ofera echipamentele Trevi si Trevi Lux. Echipamentul Trevi te ajuta sa te distrezi la piscina mai bine ca la mare. Beneficiezi de sistem inot contracurent si hidromasaj intr-un amestec reglabil de apa si bule de aer, printr-un dispozitiv simplu de instalat si cu un design modern. Iti place sa inoti noaptea in piscina? Opteaza pentru echipamentul Trevi Lux, prevazut cu un sistem de iluminare de 100 watti.

Avantajul acestor echipamente de piscina este acela ca nu trebuie sa faci niciun fel de modificare a bazinului, ci pur si simplu sa montezi, in cateva minute, sistemul Trevi sau Trevi Lux pe marginea lui. Echipamentele din gama Trevi sunt potrivite pentru orice fel de pisicina, indiferent daca aceasta este fixa (subterana) sau supraterana, demontabila, din plastic sau metal.



De ce sa alegi piscinele si echipamentele Ruwe Plus

Toate echipamentele de hidromasaj sau inot contracurent lucreaza intr-un regim puternic tranzitoriu, pentru ca atat copiii si prietenii de la piscina de acasa, cat si cei care vin la piscinele publice adora sa se joace la butoane. De aceea, calitatea si anduranta aparaturii sunt aspecte foarte importante, cu atat mai mult cu cat unele modele de pompe sunt astfel concepute incat nu pot fi reparate, ci doar schimbate. In cazul produselor JetStream UWE, calitatea si siguranta in exploatare sunt certificate prin exigentele standarde germane TUEV.

Ruwe Plus este singurul importator al produselor UWE Germania in Romania, firma cu o indelungata existenta pe piata, infiintata inca din 1948. Compania UWE a inventat sistemul de inot contracurent, iar de atunci a castigat increderea clientilor din intreaga lume, produsele JetStream UWE fiind prezente in peste 50 de tari.

Forta de inovatie UWE a creat tendintele, iar calitatea lor - standardele. De ce nu ti-ai dori atunci sa ai originalul?

Distreaza-te cu cei dragi, inoata, remodeleaza-ti trupul, relaxeaza-te si profita din plin de avantajele bazinului din fibra de sticla Jetpool si ale echipamentului Trevi chiar la tine acasa!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea