Amenajarea casei

#impaturire #tricou #organizare #dulap #ordine

Cum sa impaturesti un tricou in 5 secunde

Impaturirea tricourilor a reprezentat de multe ori o adevarata provocare. Te intrebi mereu de ce pe rafturile magazinelor arata impecabil, iar acasa iti trebuie minute bune sa pui in ordine cateva tricouri.


Primul pas pentru o organizare de succes este sa te  asiguri ca materialul este foarte bine intins. Foloseste un cu aburi in cazul tricourilor din bumbac . Cele din material sintetic nu trebuie calcate, insa este bine sa fii atent la prindere atunci cand le usuci. Clestii de rufe sau uscatoarele metalice pot lasa urme pe material.

Dupa ce l-ai calcat , asterne-l pe o suprafata plana. Mai precis intinde-l complet pe o masa sau pe un blat de lucru si netezeste toate cutele sau denivelarile de suprafata.

Pasul 1. Aproximeaza jumatatea tricoului si traseaza o linie imaginara transversal.

Pasul 2. Urmarind linia de mijloc a tricoului, masoara 3 cm de la margine si prinde materialul cu degetele . Ai grija sa apuci si partea din spate, deoarece orice greseala va duce la sifonarea materialului.

Pasul 3.
Cu mana dreapta, traseaza o linie imaginara catre umarul tricoului, formand un unghi de 90 de grade. Prinde umarul tricoului.

Pasul 4. Ridica mana dreapta si mergi spre capatul tricoului, prin spatele mainii stangi, astfel incat sa unesti umarul cu coltul aferent. Ridica ambele maini si pliaza tricoul peste maneca ramasa libera. Iata un tricou impachetat impecabil!

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea