Amenajarea casei

# obiecte vintage #decoratiuni vintage #decorarea casei #decoratiuni casa

Cum sa folosesti obiecte vintage in decorarea casei

Vechile obiecte de decor sau de depozitare folosite de bunici pot fi reactualizate intr-o locuinta moderna, cu un aer boem. Nu arunca valizele sau obiectele din ceramica. Fa-le loc la tine in casa si vei obtine un efect maxim.
 

Cutii de metal


Cutiile mari de metal, vechi de cativa zeci de ani, pot fi folosite cu succes pentru decorarea locuintei. Foloseste-o pe post de noptiera si vei obtine suficient spatiu de depozitare pentru lucrurile tale.

Poti lasa cutia din metal ca atare sau o poti finisa. De asemnea, poti lipi pe ea diverse stickere pentru un aspect mai elegant.
 

Vitrina mica din sticla pentru placinte


Aceste obiecte industriale pot oferi locuintei tale un aspect avangardist. Inainte de a decora casa cu ea, curata bine vitrina. O poti aseza intr-un colt al sufrageriei, iar pe ea poti aseza vase flori sau statuete exotice.

Cand transporti aceasta vitrina, ai grija la blaturile din sticla.
 

Custi pentru pasari


Custile vechi pentru pasari pot fi reconditionate si folosite pentru decorarea locuintei tale, in special a bucatariei. Curata si spala bine cusca si vopseste-o in diverse culori. O poti agata apoi in bucatarie unde sa asezi pe ea diverse obiecte de vesela.

Poti aseza si diverse borcane si carafe vechi. De asemenea, poti decora si cu cateva servete vintage, brodate sau crosetate. Vei obtine astfel un colt extrem de artistic.

Polita din metal


O veche polita din metal pentru hartii poate servi acum drept spalator pentru vase. Daca o speli, o cureti si o finisezi vei obtine un obiect 100% vintage, foarte atragator.

O mai poti folosi si in sufragerie, unde poti seza cateva farfurii mai speciale, frumos colorate sau dintr-un material pretios.
 

Carucior industrial


Dintr-un carucior industrial poti cu usurinta realiza o masuta de cafea foarte sic si eleganta. In plus, va fi o piesa unicat, pe care nu vei avea sansa sa o gasesti in prea multe locuinte.

Poti accesoriza masuta si cu diverse spatii si sertare de depozitare. Daca asezi pe ea si un borcan cu flori proaspete, vei obtine o piesa speciala de mobilier, care in scurt timp va deveni punctul de atractie al sufrageriei tale.
 

Un teanc de reviste vechi


Nu arunca revistele vechi. Foloseste-le pe post de etajera sau suport pentru ghivecele sau vazele cu flori. In acest fel vei salva spatiu pretios si vei oferi incaperii tale un aspect boem.
 

Valize vechi


Valizele retro au un aer aparte, foarte special si melancolic. Nu renunta la ele si foloseste-le pentru decorarea locuintei tale. Pot deveni foarte usor spatii de depozitare pentru obiectele de decor din sufrageria sau dormitorul tau.

Pentru mai mult farmec, poti lipi pe aceste valize si cateva stickere cu nume de orase in care ai vrea sa ajungi sau de care esti indragostit.
 

Obiecte vechi de ceramica


Fie ca le-ai gasit in podul buncii, fie au ramas mostenire de la parinti, obiectele din ceramica au un farmec aparte si pot fi folosite si in locuinta ta moderna.

Nu arunca vechile suporturi din ceramica pentru diverse obiecte. Aseaza frumos pe biroul tau sau pe pervazul de la geam, alaturi de ghiveci colorate cu flori.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea