Amenajarea casei

#amenajare camera #culoarea roz #ponei #desene animate pe pereti #pat roz cu baldachin #stilul Hello Kitty

Cum sa folosesti culoarea roz in amenajarea camerei copilului

De ce este rozul o culoare chic ramane un subiect controversat, dar este una dintre nuantele care si-a pus amprenta asupra preferintelor oamenilor, incepand cu a doua jumatate a secolului al XX-lea. In articolele din 1900 se vorbea despre cat de bine ar arata camerele de baieti amenajate in culoarea roz. Cu toate acestea, rozul ramane o culoare preferata de fetite. Iata cateva idei de amenajare a camerei fetitei tale, folosindu-te de culoarea roz.

Amenajarea camerei in stilul Disney

Camera copilului tau poate fi amenajata, folosind elemente din desenele animate. Rozul apare frecvent in desenele cu printese si Feti-Frumosi, astfel ca ii poti aduce lumea de poveste, pe care s-a obisnuit sa o vada la televizor, in propria camera.



Cenusareasa, Alba-ca-Zapada, Rapunzel sau Mica Sirena pot deveni colege de camera cu fetita ta. In acest sens, ii poti desena pe unul dintre peretii camerei personajele ei preferate din desenele animate.




In ceea ce priveste mobilierul, patul roz cu baldachin se aseamana foarte bine cu paturile din castelele printeselor din povesti. Adauga si un ponei langa acesta, cu care copilul tau poate sa "calatoreasca" spre "Tara Minunilor", si camera va fi ideala pentru ca fetita ta sa se simta bine si sa se considere o adevarata printesa.

Amenajarea camerei in stilul Hello Kitty

Daca fetitei tale nu ii place stilul de printesa, atunci ii poti amenaja camera in unul dintre cele mai cautate stiluri in acest moment: Hello Kitty. Curentul Hello Kitty, a carui emblema este o pisica roz, a devenit sinonim cu dragalasenia si este extrem de apreciat in randul copiilor.




Asadar, pentru amenajarea camerei copilului tau, poti folosi tapet cu Hello Kitty pentru decorarea peretilor ori perne cu celebra pisicuta sau chiar jucarii de plus cu imprimeuri "Hello Kitty". Tonurile de culoare deschise dau un aer prietenos camerei copilului tau.




De asemenea, daca fetitei tale ii plac animalele, poti sa ii amenajezi camera, folosind elemente decorative inspirate de acestea. Tablouri cu rame roz in care sa pui imagini cu dalmatieni sau jucarii de plus alaturi de care sa doarma noaptea sunt accesorii care te vor ajuta sa ii amenajezi o camera de vis copilului tau.



Sursa foto: decoist.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea