Amenajarea casei

#idei de decor #decor Paste #masa de paste #decor #paste

Cum sa decorezi masa de Paste cu ce ai la indemana. Idei de decor care nu costa bani

Spre deosebire de alte sarbatori, de Paste, decorul se rezuma de cele mai multe ori doar la aranjarea mesei. Tocmai de aceea, avem pentru tine cateva idei simpede decor pe care le poti crea cu ce ai deja prin casa: lumanari, fructe, flori.

 

Masa festiva de Paste, si de ce nu toate mesele festive, necesita un decor special. Si nu este nevoie sa mergi la cumparaturi pentru decoratiuni. Cu putina creativitate poti crea un decor de poveste cu ce ai deja prin casa. Decorul trebuie sa fie colorat, vesel, care sa te duca cu gandul la culorile primaverii.

Iata ce poti folosi:

Fructe si legume. Rareori acordam atentie fructelor si legumelor ca obiecte decorative. Dar ce zici de un mar ca suport pentru lumanare? Sau de o lumanare inlta, pusa intr-un bol inalt, transparent, in jurul careia sa pui felii de lamai si apa?  Un decor atat de simplu, dar atat de atractiv!

Lumanari, iarba si flori. In toate formele si marimile, lumanarile aduc intotdeauna caldura si magie la masa. Chiar daca sunt folosite doar pentru decor, acestea pot fi folosite cu succes cu orice ocazie, nu doar de Paste. Prinde in jurul lor fire de iarba, flori sau alte deocatiuni care te duc cu gandul la Paste si asaza-le in mijlocul mesei. Doua-trei lumanari albe, neparfumate, este tot ceea ce ai nevoie.

Lamai si flori. O vaza cu flori este un decor simplu, natural, primavaratic. Dar adaugand in vaza cateva lamai, decorul devine mult mai atractiv.

Alege un singur stil. Indiferent de decor este important sa alegi un singur stil. Totul trebuie sa fie simplu. Nu amesteca mai multe stiluluri deoarece dintr-un decor simplu, frumos, vei obtine un decor kitchos.

FOTO: pixabay.com, mujercountry.biz

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea