Amenajarea casei

#oglinda #decorarea casei #alegere fotoliu #mobila

Cum sa decorezi istet o locuinta inchiriata: 4 ponturi practice!

Amenajarea unei locuinte pe care ai inchiriat-o nu este un lucru usor. Trebuie sa iti pui amprenta personala intr-un loc unde, poate, nu vei locui foarte mult timp si, in unele cazuri, nici nu poti face mari modificari, intrucat proprietarul nu iti permite. Aici intervine provocarea. Ce sa faci pentru a avea o locuinta personalizata in care sa stai cu placere?

1. Da un plus de prospetime incaperii

Pentru a-ti personaliza spatiul in care vei locui, nu este neaparat nevoie sa cumperi mobila noua si sa faci schimbari majore. Este suficient sa cureti husele canapelelor si ale fotoliilor, astfel incat incaperea sa para proaspat amenajata. Fa o curatenie generala chiar daca nu este mizerie, vei avea senzatia ca poti incepe sa iti pui amprenta personala pe o zona neutra.

Mai mult decat atat, poti agata pe pereti poze de familie, tablouri care iti plac sau decoratiuni homemade. Nu doar ca vei personaliza camera, dar ii vei da si un plus de culoare.


2. Adauga elemente ale naturii in interiorul casei

Daca nu vrei sa cheltuiesti bani pe accesorii pentru casa, ti le poti face singur, fara prea mult efort. De exemplu, un bustean curatat si decorat cu creativitate poate lua locul unei noptiere.

La intrarea un casa, poti pune asemenea elemente ale naturii pentru a face spatiul de locuit original. Pe busteni poti aseza cheile, o vaza sau cateva carti pe care sa le iei cu tine cand pleci de acasa.

3. Foloseste accesorii inedite pentru dormitor

Cel mai probabil, dormitorul din noua locuinta inchiriata are tot ce ii trebuie pentru un minim confort, insa nu trebuie sa te multumesti cu putin.

Pentru ca decorul sa se potrivesca bine cu stilul tau personal, poti adauga unele accesorii care sa-l transforme intr-un spatiu intim. O oglinda cu format neobisnuit, montata deasupra patului, devine centrul de interes al camerei si schimba total aspectul monoton al acesteia.


4. Cauta obiecte de mobilier confortabile

Targurile de vechituri pot fi un loc bun unde sa gasesti obiecte de mobilier interesante, confortabile si la preturi foarte mici. Incearca sa-ti amenajezi in casa un spatiu de relaxare, unde sa iti petreci timpul liber. Un fotoliu vintage ar putea fi solutia de care ai nevoie pentru a-ti crea micul tau colt intim. Pune langa acesta o masuta pe care sa pui o vaza cu flori si spatiul tau personalizat este gata!



Sursa foto: casacullen.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea