Amenajarea casei

#decoratiuni #corpuri de iluminat #felinare #felinare chinezesti

Cum sa decorezi cu felinare chinezesti

Decorarea locuintei cu felinare chinezesti este o modalitate inedita de a transforma o incapere fada in una stralucitoare si plina de viata. Felinarele chinezesti ofera un aer festiv locuintei, iar invitatii tai se vor simti confortabil.

Aceste felinare sunt realizate din hartie si lemn. In China, felinarele sunt folosite pentru a celebra FEstivalul Yuan Xiao, cunoscut si sub numele de Festivalul Felinarelor. Felinarele sunt impodobite cu picturi care infatiseaza flori, copaci sau animale.

Minimale din punct de vedere al realizarii, dar sofisticate ca si aspect, felinarele chinezesti pot fi folosite pentru a decora orice spatiu.

Din dormitor pana in sufragerie , la petreceri in doi sau chiar la nunti, felinarele chinezesti pot fi folosite pentru a intregi atmosfera si pentru a oferi mai multa intimitate .

Iata cateva sfaturi despre cum sa decorezi cu felinarele chinezesti:
 

Forma si culoarea felinarelor


Felinarele tipice chinezesti sunt albe si in forma de balon rotund. Nu lasa insa acest aspect sa stea in calea imaginatiei tale si a gusturilor tale decorative. Aceste felinare se gasesc acum intr-o multitudine de culori si forme.

Astfel, poti alege felinare rosii, portocalii, roz, galbene, verzi sau aurii, in functie de eveniment sau preferintele tale. De asemenea, poti alege felinare patrate, dreptunghiulare sau in forma de ou.
 

Felinare chinezesti inalte


Pentru o sursa de lumina mai mare, pentru intreaga camera, poti folosi doua sau trei felinare chinezesti inalte. Pe piata vei gasi astfel de felinare inalte de pana la doi metri. Sunt ideale pentru incaperi inalte si largi, precum sugraferia.

Aceste felinare pot deveni adevarate ornamente , care vor oferi incaperii tale personalitate si gust.
 

Felinare chinezesti cu baterii


Pe piata vei gasi si felinare chinezesti cu baterii, in special pentru sortimentele mai mici. Aceste felinare sunt ideale pentru decorare gradinii, in zilele calde de vara. Sunt usor de transportat, nu au nevoie de prize sau alte cabluri.
 

Felinare chinezesti cu ornamente


Unele felinare chinezesti sunt decorate cu petale sau frunze pictate. Aceste felinare sunt ideale pentru spatiile mici, precum dormitoarele. In acest fel vei aduce mai multa caldura si intimitate camerei.
 

Coloreaza chiar tu felinarele


Felinarele chinezesti sunt realizate din hartie de orez, care este moale si absorbanta. Pentru locuinta ta poti cumpara mai multe astfel de felinare pe care sa le pictezi chiar tu. Poti folosi orice culori si ornamente pentru a insufleti camera in care asezi felinarul.
 

Cum decorezi cu felinarele chinezesti


Dupa ce alegi culoarea si forma felinarelor chinezesti, este indicat sa te gandesti la atmosfera pe care vrei sa o creezi cu ajutorul acestor obiecte de iluminat. Felinarele chinezesti se potrivesc si in spatii mici, precum dormitoarele sau holurile.

Pentru dormitor alege culori calde, care sa te imbie la somn si leneveala. Pentru petreceri poti folosi felinare in culori vibrante. Felinarele chinezesti sunt ideale si pentru nunti, in special pentru cele care se desfasoara in aer liber.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea