Amenajarea casei

#decoratiuni casa #decoratiuni craciun #globulete #scoici

Cum sa decorezi casa cu obiecte de la plaja

Sezonul rece este momentul in care incep melancoliile dupa atmosfera fierbinte din vacanta de pe plaja, nisipul moale si valurile care se sparg in stanci. Dar, daca ai scoate la lumina toate amintirile stranse de pe plaja si ti-ai recrea atmosfera de vacanta, acum cand te despart cateva luni bune de concediul pe litoral?

1 Bolul cu nisip

Alege un bol de pe care sa-l umpli pe jumatate cu nisip. In partea superioara aseaza cateva si melci pe suprafata nisipului si tine-l la indemana pe birou. Cand te simti stresata sau depasita de situatie, joaca-te cu degetele in nisip si te vei relaxa imediat.

2 Rama cu scoici

Lipeste cateva scoici de mici dimeniuni pe o rama de lemn, folosind putin lipici transparent. Plaseaza rama obtinuta la vedere pentru a te bucura de ea cu porietenii si familia si a avea un mitv in plus sa va povestiti amintirile de la mare.

3 Cosul cu scoici

Daca ai o cantitate mare de scoici, aseaza-le pe toate intr-un cos de pai, alternand formele si dimensiunile. Daca ai si cateva pietre interesante, de dimensiuni si culori asemanatoare cu scoicile, aseaza-le in acelasi loc pentru un efect interesant.

4 Decoratiuni de brad

Lipeste scoici si melcisori pe o funda si agat-o in brad, pe post de decoratiune de Craciun. Cine spune ca nu poti alatura tematica marina de cea a sarbatorilor de iarna. Din aceeasi funda, poti face decoratiuni interesante de agatat pe usa de la intrare sau la fereastra, in perioada sarbatorilor de iarna. Opteaza anul acesta pentru un brad de Craciun inedit si inlocuieste globuletele clasice cu globulete de brad... din scoici.

5 Rama pentru oglinda

Daca ai o oglinda banala si plictisitoare, ii pot creea un efect de rama, lipind scoici alaturate pe marginea ei. Incearca sa lasi cat mai putin spatiu intre scoici, astfel incat sa para o rama adevarata. Sigur vor exista persoane care-ti vor fura acest truc interesant.


6 Snur cu scoici pentru

Prinde cu ata si ac un grup de scoici pe snurul cu care prinzi draperia. Gaureste intai scoicile cu un ac subtire si trece ata prin ele, dupa care le poti prinde mai usor de snurul deja existent.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea