Amenajarea casei

#amenajarea camerei #amenajarea locuintei #amenajarea casei

Cum sa dai un aer contemporan oricarei incaperi din locuinta

Daca vrei sa adaugi o nota moderna si contemporana locuintei tale, iti oferim cateva idei care te pot ajuta pentru oricare camera din casa ta. Daca simti ca este nevoie de modificari in casa ta, dar nu stii de unde sa incepi, acest articol te poate ajuta. Iata cateva sugestii care te pot ajuta sa adaugi un finisaj contemporan in orice camera.

Orienteaza-te catre culori minimaliste

Inlaturand vechiul tapet, uzat si depasit de moda, poti adauga instantaneu un finisaj contemporan oricarei camere din casa. Schimba culorile vechi cu tonuri pastelate sau alege modele simple de tapet - acest lucru genereaza aproape imediat un aer modern, elegant si contemporan. Acelasi sfat si in ceea c priveste accesoriile - inlocuieste-le cu alteel noi, in culori deschise, simple si luminoase.

Innoieste-ti aparatele

Indiferent daca ai un aragaz vechi sau un calorifer uzat, acest lucru poate face ca spatiu respectiv sa para vechi si intunecat. Iti sugeram sa inlocuiesti vechile calorifere sau radioatoare cu modele noi, moderne. Acestea, pe langa faptul ca vor aduce caldura in camera ta in timpul iernii, vor da si un plus de modernitate si eleganta spatiului de locuit. Vei fi surprins de diferenta pe care o va aduce aceasta schimbare, aparent neimportanta.

Renoveaza-ti semineul

Exact ca si in cazul caloriferelor, un semineu modern, cu linii contemporane, poate schimba radical spatiul nou, fata de cel vechi si depasit. Adauga, deci, un finisaj elegant si inspirat domiciliului tau, renovandu-ti semineul. Poti face foarte mult cu un pic de vopsea si cateva modificari banale care sa transforme banala caramida in piatra. De aemenea, poti alege cateva accesorii moderne si elegante pentru manta. Iti sugeram sa vizionezi inainte cateva modele de seminee contemporane pentru a te inspira.

Schimba blaturile de lucru

Vremea blaturilor de lucru cu model a trecut, facand loc celor cu un design contemporan si simplist. Poti opta pentru marmura neteda sau pentru granit. De asemenea, te poti orienta catre blaturile care doar imita marmura sau granitul. Lemnul tare poate schimba si el aproape instantaneu un decor vechi si desuet, intr-unul contemporan, curat si elegant.

Investeste in cateva lucrari de arta moderna pentru peretii casei tale

Lucrarile de arta sunt ideale pentru a schimba aproape instantaneu atmosfera si lumina dintr-o incapere, iar unele printuri simple, moderne, pot fi alegerea excelenta, avand un impact foarte puternic. Incearca sa alegi imprimeuri care sa se armonizeze cu schema de culori din camera, dar adauga si ceva nou in acelasi timp, cum ar fi un element metalic inedit.

Foloseste culorile deschise si oglinzile pentru a spori luminozitatea

Pentru o tendinta moderna si contemporana, orienteaza-te catre culori deschise, atat pentru pereti cat si pentru accesoriile din incaperi. Acestea vor spori senzatia de spatiu si de lumina in casa ta. In plus, oglinzile sunt alegerea ideala pentru a dubla luminozitatea intr-o incapere. Alege oglinzi mari, elegante, pentru a beneficia de acest efect. Te poti gandi sa aplici pe usile dulapurilor cateva foi de oglinda, mai ales daca ai usi glisante.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea