Amenajarea casei

#casa #amenajare casa #canapea din piele # achizitionare canapea piele

Cum sa cumperi o canapea din piele

Daca te gandesti sa achizitionezi o canapea din piele, trebuie sa verifici cu atentie calitatea acesteia si sa gasesti magazine cu preturi accesibile.

Locul in care vrei sa te relaxezi acasa trebuie sa fie confortabil astfel incat sa iti ofere linistea si odihna de care ai nevoie. O canapea din piele fina nu numai ca te va face sa te simti rasfatat, insa este si o piesa de mobilier extraordinara, care confera sufrageriei tale stil si eleganta.

Pentru a gasi cel mai bun pret la canapeaua din piele, trebuie sa ai grija la anumiti factori, inainte de a face aceasta investitie. Calitatea si pretul sunt cele mai importante elemene pe care trebuie sa le verifici inainte de a cumpara o canapea din piele.

Atunci cand cumperi o canapea trebuie sa ai in vedere si camera in care o pui, cum va fi pozitionata si spatiul de care dispui.

Pielea, un material rezistent

Principalul avantaj al canapelelor din piele este ca sunt foarte rezistente. Pielea se strange si nu se deformeaza, este moale si confortabila. In plus, pielea naturala poate sa respire, ceea ce o face ca iarna sa fie calduroasa, iar vara racoroasa.

Cand alegi canapeaua din piele trebuie sa te gandesti ce fel de canapea vrei: clasica, eleganta, cu doua sau trei locuri, de tip coltar. Este indicat sa eviti canapelele din piele de culoare deschisa daca ai animale sau copii.

Ghidul cumparatorului

Fara indoiala, o canapea din piele de calitate este foarte scumpa. Insa, daca iti poti permite o astfel de achizitie, atunci trebuie sa te gandesti foarte bine la calitatea produsului. O piele de calitate superioara este complet mata si luceste in timp.

Pielea de grade mai mici de calitate este amestecata cu micro fibre de rasini si acril, care ofera maerialului mai mult luciu. Canapelele din piele artificiala pot fi o alternativa ieftina la canapelele din piele veritabila.

Atunci cand cumperi canapeaua din piele este indicat sa mergi in magazine unde stii ca produsele sunt de calitate. Canapelele uni sunt mai greu de intretinut la murdarie. Una cu model va ascunde mai usor petele de murdarie. De asemenea, este foarte important sa testezi canapeaua. Daca nu te simti confortabil pe ea, nu o cumpara.

Vezi daca imbinarile se alinieaza perfect. Da la o parte pernele canapelei si observa ce se afla sub ele. Daca picioarele se insurubeaza, acest lucru te poate ajuta atunci cand o muti. Vei putea sa scoti picioarele si sa o urci mai usor pe scari.

Canapelele destinate relaxarii de zi cu zi nu trebuie sa aiba baza exagerat de tare, in asa fel incat coloana ta vertebrala sa nu aiba de suferit si nici duritatea canapelei sa nu te mai faca sa stai confortabil pe ea.

Inainte de a lua canapeaua verifica materialele din care este facuta pentru a se evita lasarea in timp. Fii atent in special la suspensie si arcuri. Asaza-te pentru cateva minute pe ea, pentru a-i testa confortul si rezistenta.

O canapea din piele tare este ideala intr-o casa cu copii si animale de companie. In schimb, o canapea din piele moale este potrivita pentru o casa cu adulti care au grija de lucrurile lor.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului