Amenajarea casei

#sticle vechi #decorare vaze #vaze colorate #vaze #cum sa # proiecte diy #diy

Cum sa creezi vaze colorate din sticle vechi

Nu ai suficiente vaze pentru flori sau vrei unele colorate pentru a-ti decora casa? Nu trebuie sa dai bani grei pe unele noi. Tot ce trebuie sa faci este sa creezi unele din sticlele vechi pe care le ai deja in casa.

Ai nevoie de:

  • ziar sau o carpa veche
  • sticle curate si uscate
  • vopsea spray (in culorile dorite)

Primul pas pe care trebuie sa-l faci este sa acoperi locul in care urmeaza sa colorezi sticlele, pentru ca vopseaua sa nu ajunga pe podea sau obiectele de mobilier. Asadar vei avea nevoie de ziare si/sau carpe pe care sa le asterni in locul de munca.

Asaza sticlele cu gura in jos si cu baza in sus, avang grija sa fie bine proptite pentru a nu cadea.

Cu ajutorul sprayului special, incepe sa vopsezti sticlele incepand din partea de sus. Foloseste miscari circulare pentru a nu ramane urme. Vopseste sticla pana gat sau in totalitate, in functie de preferinte. Lasa-le apoi sa se usuce foarte bine.

Daca vrei sa colorezi sticlele in culori diferite, trebuie sa le asezi la o distanta mare una de alta pentru ca vopseaua sa nu ajunga pe celelalte sticle.

Nu iti mai ramane decat sa asezi sticlele in locul destinat lor si sa adaugi flori in acestea.


Sursa foto: goodtoknow.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului