Amenajarea casei

#apa #amenajarea casei #bani #feng shui #casa

Cum sa atragi banii cu ajutorul apei in Feng Shui

In practicile chinezesti Feng Shui, apa este cel mai important element ce atrage bunastarea si binele legat de sanatate si viata, in general. Apa reprezinta un mijloc de a trai in bogatie si aduce armonie, succes si castiguri financiare pentru familie. Cunoscand anumite aspecte legate de folosirea apei in amenajarea casei vei sti sa atragi si bani. Iata cum:


Pentru a preveni pierderea avutiei


1 Repara toate robinetele si tevile care “picura”. In filosofia Feng Shui, daca permiti apei sa se scurga, permiti si energiei financiare sa se piarda.


2 Tine intotdeauna usa de la baie inchisa si capacul de toaleta coborat pentru ca nu aduce “gauri” in bugetul tau.


3 Evita sa tii in casa apa statuta, in vaze, chiuvete, fantani, acvarii. Apa statuta in combinatie cu aerul, denumita in filosofia Feng Shui “Sha Chi”, aduce boala si saracie.


4 Arunca plantele uscate si pe cele moarte din vaze. Viata trebuie sa reflecte din toate colturile si aspectele din casa. Inlocuieste plantele afectate cu unele proaspete, sanatoase, cu apa curata si vei atrage si energia financiara.


Pentru atragerea prosperitatii


 1Decoreaza-ti casa cu fantani ce au forme rotunde. Fantanile “colturoase” alunga norocul legat de bani si atrag influentele negative.


  2In arta Feng-shui , apa simbolizeaza bunastare asa ca amplaseaza orice sursa de apa pe birou, mai ales atunci cand ai nevoie de o marire de salariu.


  3Evita sa cresti cactusi in interiorul casei pentru ca, in Feng Shui, aceste plante ce nu au nevoie de multa apa pentru a supravietui sunt considerate aride si aducatoare de ghinion pe toate planurile, inclusiv financiare.


  4Atarna de pereti fotografii si tablouri ce contin apa. Imaginile cu mari, oceane si cascade atrag energia pozitiva. Evita sa asezi la vedere fotografii sumbre si inchise la culoare.


  5Un acvariu cu pesti va atrage energia pozitiva si pe cea financiara. Il poti aseza in orice camera insa este recomandat sa-i acorzi o atentie deosebita ingrijirii sale.

 

Unde asezi elementul "apa"
 

  • Asezat in partea de nord a casei, elementul “apa” activeaza norocul legat de acumularile financiare si ii mobilizeaza pe cei care intretin casa.
     
  • In partea de sud-est, apa va atrage numeroase beneficii financiare mai ales pentru cei care au afaceri pentru ca aici se afla norocul celor care aspira sa acumuleze avere.

  • Apa poate fi amplasata si in zona de est a casei unde va atrage de asemenea norocul legat de prosperitate. Insa acest sector este specific mai ales pentru norocului legat de sanatate. Daca vei plasa apa in aceasta zona vei simti o energie ce-ti va imbunatati sanatatea, potrivit Feng Shui.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea