Amenajarea casei

#amenajare masa #valentines day #cina romantica #cina

Cum sa amenajezi masa pentru o cina romantica de Valentine's Day

In cazul in care ai decis sa ramai acasa pentru a sarbatori Valentine's Day, poti iesi din rutina organizand ceva minunat. Pregatirea unei cine romantice in intimitatea propriei case poate fi chiar mai placut decat sa iei masa la un restaurant fantezist. Cu putin stil si cateva decoratii inspirate si elegante, sarbatorirea acestei zile acasa, cu o cina intima si pasionala, va fi o idee minunata si, totodata, accesibila.

Indiferent daca veti fi doar voi doi sau vei organiza o petrecere mai mare, aceste idei de decoratii speciale pentru Valentine's Day sunt o garantie pentru o noapte de neuitat.

Alege un decor romantic si stilat

Pentru a obtine o piesa centrala pentru masa de Valentine's Day, realizeaza un aranjament floral in care nu uita sa aduci cateva flori violet, bogate, precum orhideele sau hortensiile. Cateva lumanari negre, elegante, vesela neagra si tacamurile aurii vor completa cat se poate de festiv si stilat masa ta de sarbatoare. Alege o fata de masa alba, simpla, care sa puna in valoare toate accesoriile folosite. Nu uita de o muzica discreta si adecvata in surdina - va completa de minune acest decor de vis.

Un decor dulce si simplu

Daca esti o fire delicata si suava, nu trebuie sa mergi pe combinatii indraznete cu accente rosii, vibrante. Pastreaza o paleta moale de culori pastelate, ideale pentru o cina intima, simpla si calda. Foloseste farfurii cu decoratii roz, sfesnice in culoare cuprurlui sau aurii si cat mai multe flori delicate si suave pentru piesa centrala de pe masa ta de Valentine's Day.

Organizeaza un bufet

Pentru o cina sau un pranz festiv de Valentine's Day, poti opta pentru un aranjament stil bufet cu autoservire. Decoreaza masa cu cat mai multe flori superbe si fructe care sa aduca un plus de culoare si parfum. Desigur, nu pot lipsi lumanarile si nici muzica adecvata din surdina.

Adauga aripi de inger scaunelor

De ce sa te opresti cu decoratiile strict la masa? Mergi mai departe si decoreaza scaunele cu cate o pereche de aripi de inger. Sau ai putea sa le atasezi doar scaunului tau, pentru ca singurul inger adevarat din camera este cel care a pregatiti aceasta masa superba. Desigur, de pe masa nu va lipsi piesa centrala, delicata si suava, care poate fi un aranjement floral sau cateva lumanari albe, in ton cu aripile de inger.

Tipareste meniul

 

Pentru a aduce un plus de stil si eleganta cinei de Valentine's Day, tipareste meniul. In plus, ofera partenerului sau oaspetilor invitati la aceasta petrecere, marturii inspirate care sa le aminteasca de noaptea aceasta perfecta. Completeaza decorul cu trandafiri albi, diafani, asezati in mici vase in dreptul fiecarui tacam, lumanari albe, un meniu usor si savuros si, desigur, un vin bun. Muzica adecvata, in surdina si o tinuta eleganta, vor aduce gratie si eleganta decorului de Valentine's Day, transformand totul intr-o amintire greu de uitat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului