Amenajarea casei

#culorile locuintei #amenajarea casei toamna #amenajarea camerei #amenajarea casei

Cum sa amenajezi casa ca un designer, dar cu bani putini!

Fie ca esti in aceasta casa de ceva timp, fie ca ai achizitionat o casa noua, cu siguranta iti doresti sa arate cat mai bine. Poti incerca sa faci acest lucru schimband cateva lucruri mici care nu costa mult si care pot insemna un adevarat rasfat. Iata cateva idei in acest sens.

Fa o mica investitie in perne decorative

Fiecare camera are nevoie de niste perne decorative, frumoase. Poti adauga cateva astfel de obiecte, viu colorate, pe canapea, pe scaun, sau le poti aseza la capul patului din dormitor. Pernele decorative imprastiate prin casa sunt o modalitate excelenta de a adauga un plus de culoare si emotie intr-o camera plictisitoare. Asigura-te, insa, ca nu le asortezi cu scaunul si creeaza o nota discordanta - astfel vor avea un impact maxim. Pernele nu trebuie sa fie scumpe si ai putea incerca, de asemenea, sa le confectionezi chiar tu pentru un aspect mai personalizat si mai inedit.

Foloseste cosurile de rachita

O alta modalitate de a adauga o nota de rafinament casei tale este folosirea cosurilor de rachita pentru depozitarea obiectelor. Poti utiliza unul pentru fructe pe masa din sufragerie si mai multe in bucatarie pentru diverse utilizari. Cosurile de rachite sunt, de asemenea, locuri de depozitare uimitoare pentru reviste, carti si jucarii, Sunt foarte estetice si decorative.

Adauga putin verde casei tale

Urmatoarea idee pentru a schimba designul de interior cu bani putini, este sa cumperi o floare sau o planta, deoarece cu un pic de verde nu poti gresi niciodata. Pentru un plus de viata si energie pozitiva, poti aseza o planta mare in usa camerei de zi, sau intr-un colt al acesteia. Adauga o planta in baie si, desigur, in dormitorul tau. Daca vrei si putina culoare, poti aseza cateva flori colorate pe masa sau pe noptiera intr-o vaza eleganta si de efect.

Ia-ti un covor moale, pufos si in culori deschise

Pardoseala din lemn sau din gresie este durabila si usor de curatat, dar nu face deloc sa para casa scumpa sau eleganta. Investeste intr-un covor de culoare deschisa care sa aduge un plus de lumina si caldura casei tale. Asigura-te ca ai ales un model pufos si moale pentru camera de zi si inca unul pentru bucatarie si dormitor. De asemenea, un covor mic si primitor la usa de la baie poate fi o idee minunata.

Alege culori deschise

Daca vrei ca o camera sa arate bine, sa aiba una spect confortabil, cald si primitor si sa para mai mare, ar trebui sa o zugravesti intr-o culoare deschisa si delicata. Recomandate sunt culoarea piersicii, rozul pal sau albul - ele asortandu-se foarte bine cu orice decor si mobilier. Daca vei adauga si cateva perdele si oglinzi care sa refecte lumina ferestrelor, rezultatul va fi uimitor - vei obtine o camera spatioasa, primitoare si luminoasa. Secretul decorului de interior este schimbarea perspectivei si crearea unei iluzii. Astfel, oglinzile sunt ideale pentru a crea iluzia de spatiu si lumina.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea