Amenajarea casei

#vopsea lavabila #vopsea

Cum sa alegi vopseaua lavabila de calitate

AERIA GOLD cu Porus X este cea mai noua vopsea superlavabila pentru interior marca AdePlast. Este un produs super premium, care indeplineste toate standardele de igiena si are caracter nepoluant. Superlavabila AERIA GOLD cu Porus X are proprietati excelente pentru realizarea unui finisaj de calitate si de lunga durata. Secretul acestei formule ideale sta in mainile doamnei inginer chimist Doina Obreja, seful laboratorului de cercetare – dezvoltare produse umede AdePlast Ploiesti.

"Renovarea unui spatiu, zugravitul, produce mult deranj, iar asteptarile sunt pe masura deranjului. Alegerea unui produs complet, te ajuta sa termini treaba mai repede si sa conferi spatiului luminozitate si „caldura” ambientala. La toate acestea ne-am gandit cand am creat aceasta vopsea. Toate ingredientele au fost alese intr-o maniera selectiva astfel incat acest produs sa satisfaca toate cerintele unui finisaj profesional", Doina Obreja inginer chimist AdePlast.

8 argumente pentru care AERIA GOLD cu Porus X este singura vopsea de pe piata care intruneste toate calitatile intr-un singur ambalaj:

  • Grad de alb foarte ridicat, pentru suprafete de un alb imaculat.
  • Clasa 1 de lavabilitate. Suprafata pe care este aplicata se poate curata cu detergenti caznici, uzuali, care se gasesc in casa fiecaruia. Aceasta nu necesita solutii speciale de curatare.
  • Un singur strat este suficient pentru o acoperire integrala si un perete imaculat. Peretele va avea un aspect mat, cu o textura matasoasa la atingere.
  • Aplicarea este la indemana oricui, aceasta nu necesita echipamente complicate. Oricine poate aplica superlavabila AERIA GOLD cu Porus X folosind o pensula sau un trafalet.
  • Asigura o protectie sporita a suprafetei aplicate impotriva bacteriilor, asadar AERIA GOLD este un canditat perfect pentru finisarea camerei celor mici.
  • Toate ingredientele continute in AERIA GOLD sunt din categoria celor „prietenoase cu mediul”, ceea ce confera produsului un caracter perfect nepoluant.
  • Pelicula formata in urma aplicarii este complet hidrofoba, ceea ce inseamna ca apa nu poate patrunde in suport, din exterior.
  • Datorita ingredientului inovator PORUS X, Aeria GOLD are permeabilitate sporita la vapori si lasa peretele sa respire, contribuind astfel la impiedicarea formarii mucegaiului.

Investitiile totale in fabricile de vopsele AdePlast depasesc 7 milioane de euro

AdePlast a investit peste 7 milioane de euro in fabricile sale de vopsele si tencuieli decorative amplasate pe platformele industriale de la Ploiesti si Oradea. Doar pentru acest produs, AdePlast a investit in cercetare, in tehnologie si in promovare peste 1 milion de euro.

Bogdan Pirvu, CEO AdePlast: „Ne-am dorit cea mai buna, cea mai completa si cea mai competitiva vopsea super premium din piata autohtona, am investit in cercetare si in tehnologie si am reusit. Speram ca piata este pregatita pentru o vopsea all - inclusive”.

Superlavabila AERIA GOLD cu Porus X este utilizata pentru vopsirea tuturor suprafetelor pe baza minerala: tencuieli de var-ciment, de ciment-var; gleturi de ipsos; zidarii din caramida; BCA; placi de ipsos; placi de gips-carton; beton. Randamentul de acoperire al superlavabilei AERIA GOLD cu Porus X se pastreaza la putere maxima pe toate aceste suprafete.

Fiind o vopsea foarte rezistenta este potrivita pentru suprafetele ce necesita o curatare frecventa. Prin multitudinea de caracteristici pe care AERIA GOLD cu PORUS X le intruneste, aceasta satisface toate nevoile cu care te confrunti atunci cand renovezi.

Albul intens si proprietatile nepoluante o incadreaza ca fiind eficienta pentru spatiile cu standarde ridicate de igiena precum: spitale, clinici si cabinete medicale, maternitati, scoli, gradinite, restaurante etc, precum si pentru orice alte incaperi supuse la decontaminari frecvente.

AERIA GOLD cu Porus X intruneste definitia vopselei ideale pentru o renovare ca la carte si pentru durabilitatea unei lucrari bine realizate. Pentru ca AdePlast este cea mai inteligenta alegere.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului