Amenajarea casei

#alegere parchet #parchet casa #pardoseala #parchet

Cum sa alegi pardoseala perfecta pentru decorarea casei tale. 4 idei din care sa te inspiri

Spatiile in care locuim si in care, multi dintre noi, isi desfasoara activitatile zilnice, au un impact deosebit de mare asupra starii noastre de spirit. Din acest motiv este important sa ne tranformam locuinta intr-un spatiu placut si relaxant, perfect pentru odihna, dar si pentru munca de acasa.

 

Pardoseala joaca un rol deosebit de important in design-ul incaperii tale. Tocmai de aceea, in acest material iti prezentam patru tipuri de pardoseli laminate care vor oferi oricarei incaperi un aer modern si un confort vizual, perfect pentru casa pe care o visezi.

Parchet X-Way

Design-ul final al acestui tip de parchet se va datora alegerii tale, deoarece pardoseala X-Way are posibilitati infinite de montaj datorita raportului 4x1 al placilor. Se caracterizeaza prin autenticitate si calitate la nivel de productie germana, oferind un contrast atragator intre profunzimea structurii mate si reflexele lucioase ale placii.

Acest parchet disponibil in cele 4 decoruri de stejar,  K411 Stejar Laguna Oak, K287 Steelworks Oak, 5947 Historic Oak si K285 Haybridge Oak, iti va oferi sansa sa fii chiar tu arhitectul viselor si casei tale, prin inovatie si originalitate.

Parchet Super Natural Classic

Parchetul Super Natural Classic reflecta simplitatea si este inspirat din natura. Interpretarea clasicului in perspective contemporane descrie multitudinea de decoruri ale colectiei si confera un iz atemporal oricarei incaperi.

Tocmai de aceea, vei putea alege unul dintre cele 24 de modele de parchet laminat din gama Super Natural Classic care va completa design-ul casei tale si va oferi caldura vizuala datorita decorurilor in nuante de stejar si pin.

Parchet My Style

Gama de parchet MyStyle te va face sa spui in fiecare zi ca ai facut alegerea buna, fiind un parchet premium, gandit de designeri si premiat cu certificarea Blue Angel – eticheta eco-europeana pentru siguranta naturii si a oamenilor.

Acest parchet aduce impreuna functionalitatea si durabilitatea in timp, dar si visele tale in materie de amenajari interioare prin cele trei colectii MyStyle Longboard, MyStyleArt si MyStyleDream.

Parchet Vintage Classic

Pentru ca arta de a trai bine sau in „biniste” cu tine insuti se afla in stransa legatura cu spatiul pe care il creezi, alegerea parchetului Vintage Classic iti va oferi o senzatie de spatialitate si un echilibru armonios intre elementele care te fac fericit.

Aceasta colectie se preteaza perfect in locurile unde lucrezi, visezi si te bucuri de momente din viata, imbinand rezistenta in timp cu eleganta simplitatii. Aspectul podelei de lemn masiv va reprezenta baza pe care poti construi o stare de bine menita sa reziste.

Gamele de parchet KronoOriginal sunt inspirate din tendintele actuale in materie de design interior, dar si atemporale, reusind astfel sa revitalizeze orice spatiu, pentru a te ajuta sa faci schimbarea de care ai nevoie.

Pentru a crea acea stare de armonie acasa, e important sa pui accentul pe conexiunea dintre design si confort si pe echilibrul dintre functionalitate si originalitate. Parchetul KronoOriginal va transforma visele tale in realitate si iti va oferi confortul pe care il cauti.

FOTO: krono-original.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare