Amenajarea casei

# hidromasaj #inot contracurent #piscina hidromasaj #valuri artificiale

Cum sa ai o piscina SPA la tine acasa: hidromasaj si inot contracurent

Cum sa ai o piscina SPA la tine acasa: hidromasaj si inot contracurent

Relaxarea la marginea bazinului si inotul sunt doua dintre activitatile de care te poti bucura vara chiar la tine acasa. Iar daca, pe langa hidromasaj, vrei sa ai parte si de experienta inedita a inotului contracurent, afla ca nu este necesar sa faci modificari costisitoare piscinei tale. 

Trevi si Trevi Lux sunt echipamentele profesionale destinate inotului contracurent si hidromasajului pe care ti le propune Ruwe Plus, importator exclusiv in tara noastra al aparaturii de piscine UWE Germania, pentru a veni in intampinarea nevoilor tale.

Inotul contracurent: ce este si cum il poti avea?

Inotul contracurent inseamna sa traiesti experienta inotului la mare, in propria ta piscina. Cu alte cuvinte, un echipament special emite un curent de intensitate si directie reglabila, astfel incat pare ca parcurgi zeci de metri inotand, desi esti in piscina de acasa. Ambele tipuri de sisteme, Trevi si Trevi Lux, au fost gandite pentru a te ajuta sa faci economii serioase, de peste 15.000 euro, intrucat se monteaza in piscinele deja construite, fiind in acelasi timp produse de inalta calitate ce pot fi folosite ani la randul, in fiecare sezon estival, fara a se deteriora.

O solutie simpla si eficienta, Trevi si Trevi Lux se monteaza pe marginea bazinului si beneficiaza de duze complet ajustabile care se pot roti pana la un unghi de 30 grade in orice directie iti doresti, avand si un debit reglabil de maximum 12 litri pe secunda.

Echipamente pentru hidromasaj

Inotul contracurent este solicitant, astfel ca, dupa aceasta activitate fizica intensa, un hidromasaj se va dovedi mai mult decat binevenit. In acest moment, tot ce trebuie sa faci este sa transformi echipamentul Trevi sau Trevi Lux intr-un aparat de hidromasaj, cu ajutorul furtunului de masaj pentru corp si a duzei ajustabile care te relaxeaza in cateva minute.

Daca vrei sa te relaxezi in piscina sau sa te bucuri de inotul contracurent in miez de noapte, modelul Trevi Lux este alegerea ideala, intrucat beneficiaza de un sistem de iluminare excelent de 100 Watti.

Investitia in echipamente pentru inot contracurent si hidromasaj Trevi si Trevi Lux inseamna o investitie ce porneste de la doar 1.700 euro (modelul Trevi de 230 V) pana la 2.620 euro (modelul Trevi Lux de 400 V). Si mai grozav este faptul ca ambele sisteme pot fi instalate si in piscine mai putin conventionale, cu apa de mare sau apa sarata, chiar si in conditiile in care vorbim despre piscine cu canale de preaplin sau ziduri foarte groase.

Garantia calitatii germane a fost dovedita in cele peste 50 de tari in care UWE JetStream exporta echipamente pentru piscina inca din 1967. Afla toate informatiile de care ai nevoie de spre sistemele Jetstream Trevi si Trevi Lux pe site-ul importatorului, www.ruweplus.ro, si grabeste-te sa iti achizitionezi si tu echipamentul care te va ajuta sa iti creezi amintiri placute in fiecare zi de vara!

Advertorial

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele