Amenajarea casei

#prosoape de baie #amenajare casa #casa luxoasa

Cum sa ai o casa luxoasa in 5 pasi

Chiar daca in situatia economica exista probleme reale, oamenii si-au pastrat dispozitia si gustul pentru lux si sunt vesnic in cautare de noi modalitati de a-si imbunatati aspectul casei. Iata cateva sfaturi de la designeri celebri despre cum sa ai o casa luxoasa cu bani putini.

1 Un perete unic

Imbraca un perete sau doi intr-un tapet luxos, cu accente aurii sau argintii si imprimeu elegant. Alege modele florale, desene care imita picturile, stralucirea matasii sau accente metalice. Totul e ca peretele sa fie expus si nu acoperit de mobila.

2 Adauga oglinzi in schema de design

Oglinzile atarnate pe perete sunt mai mult moderne, decat luxoase. Tu alege oglinzi masive, cum existau in casa bunicii, cu rame groase din lemn sculptat si plaseaza-le strategic in puncte de atractie. Suprafetele care reflecta lumina lumineaza orice spatiu si creeaza accente noi de stralucire, textura si lux.

Un dulap imbracat in oglinzi sau o usa care are atasata o oglinda pe ea vor aduce un plus de glamour si vor da un aer sofisticat incaperii.

3 Prosoape si halate de baie luxoase

Prosoapele luxoase sunt ultimul trend care iti poate transforma baia intr-o oaza de lux si relaxare. Cumpara prosoape mari, pufoase, de inspiratie egipteaza, in culori bogate si expune-le la vedere, pe niste rafturi deschise. Halatele de baie care sa se asorteze cu baia si prosoapele pot fi adevarate obiecte de decor , daca sunt elegante, uni si in stare perfecta.

4 Textilele aurii si argintii

Materialele textile cu accente metalice, in nuante de la argntiu, la bronz si auriu, cu fir sau imprimeuri stralucitoare vor transforma instant un living invechit. Abordeaza-le sub forma de perne, draperii, tapiterie de scaune sau huse de canapea.

5 Elibereaza holul

Calea de la usa catre casa ar trebui tratata cu mai multa importanta deoarece este primul loc vizibil cand intri in casa cuiva. Elibereaza acest hol si apoi redecoreaza-l folosind elemente suprinzatoare sau chiar opere de arta , tablouri, sfesnice de bronz, vase de ceramica etc.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea