Amenajarea casei

#organizare sertare #organizare bucatarie #amenajare bucatarie #bucatarie

Cum sa ai o bucatarie perfect ordonata! Sfaturi de la specialisti

O bucatarie bine organizata si ordonata poate aduce multe satisfactii. Iata cateva idei care te pot ajuta in acest proces, oferindu-ti solutii inteligente pentru depozitare.

Foloseste organizatoarele de sertar pentru tacamuri

Organizatoarele de sertare, pe langa compartimente ideale pentru depozitarea si organizarea obiectelor din bucatarie, au avantajul ca se pot muta usor dintr-un loc in altul.

Organizatorul de sertare pentru borcanasele cu condimente

Cautarea condimentului prin dulap, rascolind prin toate borcanasele, poate deveni la un moment dat un obicei obositor si frustrant. Rezolva usor problema folosind organizatoarele de sertare pentru borcanase.

Sertare pentru depozitare frigorifica

Maximizeaza spatiul de depozitare prin pastrarea alimentelor sub rafturi, folosind sertarele pentru depozitarea frigorifica. Aceste sertare amovibile sunt usor de fixat si vin intr-o gama variata de culori amuzante.

Organizatorul pentru tigai, oale si capace

Daca ai incercat vreodata sa scoti o tigaie dintr-o gramada mai mare, stii cat de dificil poate fi. Evita aglomerarile de acest gen si faciliteaza-ti accesul la oale, tigai si capace folosind un organizator pe care poti agata pana la 100 de kg. Carligele reglabile iti permit sa gestionezi spatiul dupa necesitatile tale.

Cosuri de organizare a sertarelor

Elibereaza spatiul de depozitarea a legumelor care nu necesita refrigerare si organizeaza-le intr-un mod inteligent folosind cosuri pentru organizare a sertarelor.

Dulap pentru cosul de gunoi si suport pentru prosoapele de hartie

Iata un dulap care poate fi foarte util in bucataria ta. El contine o tija pentru prosopul de hartie, dar si un spatiu pentru galeata de gunoi. Cu acest dulap mentinerea curateniei in bucataria ta nu a fost niciodata mai simpla.

Organizator pentru condimente

Iata un alt sistem de organizare a sertarului cu condimente. Acest model este absolut genial, pentru ca expune colectia completa, facilitandu-ti alegerea sortimentului dorit. Totodata, in acest mod vei putea tine usor sub control stocul de condimente.

Organizatorul pentru cutiile de alimente

Daca vrei sa tii in ordine cutiile de alimente, acest dulap este ideal. Dispune de loc pentru fiecare din recipientele de depozitare a alimentelor si capacele lor.

Sertar inalt pentru depozitare

Iata un raft-sertar foarte inteligent pentru depozitarea produselor, un fel de mica debara mobila. Te scapa de expunerea inestetica a recipientelor cu provizii, fiind foarte usor de manevrat si maximizand spatiul utilizat.

Sertar cu porturi de incarcare

Aceasta idee eleganta de sertar dotat cu porturi de incarcare este ideala pentru a evita dezordinea inestetica a cablurilor insirate peste tot.

Sertar pentru depozitarea oualelor in frigider

Organizeaza facil ouale proaspete in frigider cu ajutorul acestui sertar special conceput. El vine complet asamblat, asa ca tot ce trebuie sa faci este sa il fixezi pe unul din rafturi.

Organizator pentru ustensilele folosite in bucatarie

Pastreaza spatulele, lingurile, telul, polonicul si orice alt instrument folosit in bucatarie la indemana langa aragaz, folosind acest organizator inteligent de bucatarie.

Organizator pentru tocatoare si tavi

Tavile de copt si tocatoarele pot ocupa si ele mult spatiu in bucatarie, expunerea lor fiind si inestetica. Foloseste acest organizator de sertar pentru tocatoare si tavi pentru a le putea depozita in pozitie verticala si a le repera si utiliza foarte usor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare