Amenajarea casei

#paste #menajera #curatenie

Cum poti gasi o menajera pentru curatenia de Paste

Sarbatoarea de Paste este un bun motiv pentru curatenia de primavara . Acest lucru insa poate insemna chiar si mai multe zile de munca in casa. Cum insa timpul este limitat, o solutie eficienta poate fi angajarea unei menajere. O gasesti la un click distanta, pe cautamenajera.ro .

Sarbatoarea de Paste nu trece niciodata neobservata. De la spalatul geamurilor la cozonacii din cuptor, toate aceste pregatiri iti rapesc foarte mult din timpul tau liber. Gandeste-te la posibilitatea de a angaja o menajera. Nu este vorba de a-ti permite o extravaganta , ci de a apela la un ajutor intr-un moment-cheie, economisind timp si oferindu-ti astfel un avantaj real.

Pentru o zi de munca poti plati in medie intre 60-80 ron, in functie de serviciile solicitate menajerei. In toate aceste ore poti sa faci lucruri mai avantajoase pentru tine: poti sa-ti impresionezi sefii la munca, poti sa lasi totul in ordine la serviciu, inainte de a pleca in vacanta sau pur si simplu iti rezervi suficient timp pentru cumparaturi si pentru pregatirea meniului de Paste.

Pentru a-ti usura procesul de recrutare, cautamenajera.ro iti ofera posibilitatea de a posta gratuit un anunt in care sa specifici detaliile colaborarii dorite si tariful pe care esti dispus sa il oferi in schimb.
 

Cum gasesti menajerele pentru curatenia de Paste
 

Verifica pe site-ul cautamenajera.ro lista de menajere inscrise, in functie de orasul in care locuiesti. Daca esti din Bucuresti, da click pe Menajera Bucuresti.
 

Profilele candidatelor includ fotografii, scrisori de intentie, interviuri online si audio, profile psihologice, detalii despre experienta profesionala, precum si despre disponibilitate si tarif.

In plus, poti contacta centrul de relatii cu clientii completand un formular sau sunand la numarul de telefon 021 209 56 56. Astfel, daca ai intrebari, nelamuriri sau sugestii privind serviciul CautaMenajera.ro, vei primi rapid un raspuns.
 

Bonus pentru curatenia de Paste
 

Daca te hotarasti sa apelezi la CautaMenajera.ro pentru gasirea unui ajutor pentru curatenia de Paste, vei putea avea acces la datele de contact ale inca unei menajere de pe site, astfel: incarca creditul necesar pentru contactarea menajerelor care te intereseaza si scrie un email la adresa: carmen.iliescu@cautamenajera.ro, mentionand ca vrei bonus de curatenie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului