Amenajarea casei

#sifonier #oglinzi #usi #montare oglinzi #usa sifonier #oglinda sifonier

Cum montezi oglinzi pe usile de la sifonier

Montarea de oglinzi pe usile sifonierului este unul dintre cele mai bune moduri prin care poti oferi dormitorului tau un aspect elegant si stilat. Vestea buna este ca poti face acest lucru singur, acasa, fara costuri suplimentare.

In zilele noastre, tot mai multe persoane isi dau seama de importanta mediului in care locuiesc si cum acesta isi pune amprenta asupra starii de bine si a confortului. Combinarea mai multor stiluri de amenajare a interiorului confera un aspect elegant si ingrijit.

In dormitor, un sifonier cu usi din oglinzi ofera ambiantei mai mult spatiu si lumina si repezinta si un mod interesant de a decora incaperea.

O oglinda mare, atasata pe usa sifonierului extinde vizual spatiul din dormitor, iar daca dormitorul nu este bine luminat, oglinzile lumineaza intreaga incapere. Oglinzile pentru usile de la sifonier se gasesc intr-o multitudine de forme si stiluri, in functie de preferintele tale.

Instalarea unei oglinzi nu este un procedeu atat de dificil pe cat ai crede si nu necesita o indemananre aparte.

Oglinzile pentru usile de sifonier sunt de doua tipuri: glisante si pliante. Pentru a instala oglnzile pentru usile pliante ai nevoie de mai multa indemanare, insa poti cere ajutorul unui prieten sau membru al familiei.


Cum sa instalezi oglinzile


Instalarea oglinzilor pe usile de sifonier este un lucru usor de realizat si nu necesita cunostinte de specialitate. Trebuie doar sa urmezi cativa pasi si sa fii atent.

 

Lucruri de care ai nevoie:

 

  • oglinzi;
  • centimetru de masurat;
  • poloboc;
  • creion;
  • bormasina;
  • suruburi.


Procedura de instalare a oglinzilor pe usile de sifonier


Inainte de a cumpara oglinzile pentru usile de la sifonier este foarte important sa iei masurile corecte. In anumite cazuri va fi nevoie sa comanzi oglinzile de care ai nevoie.

Atunci cand cumperi oglinzile pentru usile de la sifonier vei primi si alte obiecte de care ai nevoie de pentru instalarea lor acasa. Cu ajutorul unei bormasine, fixeaza suruburile in locurile potrivite ale oglinzilor si apoi fixeaza pe usile sifonierului.

Verifica apoi daca usile de la sifonier se mai inchis la fel de bine ca atunci cand nu aveau oglinzi. Ai grija ca usile sa nu scoata sunete ciudate la inchidere. Oglinzile trebuie sa fie bine fixate si sa nu incomodeze in niciun fel functionalitatea usilor de la sifonier.

Unele oglinzi se monteaza pe senile, astfel ca intai trebuie sa montezi aceste senile pe marginea usilor de la sifonier. Inainte de a le monta, masoara-le bine, astfel incat sa nu incomodeze deschiderea si inchiderea usilor. Monteaza apoi oglinzile pe aceste senile, avand grija sa fie bine fixate, astfel incat sa nu se desprinda la manevrare.

Dupa ce montezi oglinzile pe usile de la sifonier este indicat sa le mentii curate, sa eviti depunerile de praf si urmele lipicioase. De asemenea, este foarte important ca dormitorul sa aiba mobila de calitate. Evita obiectele de calitate indoielnica, care vor oferi un aspect ieftin .

Alege si covoare de calitate, din materiale usoare, dar rezistente, in culori vii, care sa reflecte lumina.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului