Amenajarea casei

#amenajare casa #design #amenajari interioare

Cum iti amenajezi inspirat casa?

Cand spui “acasa” te referi la o parte integranta a universului tau. La acel spatiu care sa iti reflecte personalitatea si de care sa te bucuri dupa o zi istovitoare.

Locul in care iti traiesti cele mai frumoase momente si de care esti mandru din diverse motive: ca iti poti primi prietenii in oaza ta ingenios creata, ca poti impartasi cele mai creative idei sau ca face parte din categoria lucrurilor pe care le-ai achizitionat prin numeroase eforturi. Indiferent de situatie si conceptul de design pe care ti l-ai ales, caminul tau trebuie sa te reprezinte in totalitate si sa iti confere linistea un spatiu frumos amenajat.

Ca in multe alte domenii, zona de amenajare a spatiul locativ de interior si exterior se dezvolta dupa noile tendinte. Inglobeaza cele mai inspirate idei si pune in practica schite indelung studiate si analizate. Nimic nu se face la voia intamplarii si ofera posibilitatea clientilor de a selecta din variante multiple. In functie de buget, gusturile si nevoile clientilor, specialistii in domeniu pun la dispozitie alternative profitabile si care sa isi dovedeasca viabilitatea in timp.

Si pentru ca orice achizitie trebuie atent studiata, cataloagele, revistele si magazinele in domeniu se bucura de indelungi comparatii din partea celor interesati.

Cumparatorii au posibiltatea de a alege variante cu achizitii optime, in functie de preferinte si detaliile unui plan bine pus la punct.

La ce trebuie sa fii atent?

Amenajarile interioare pentru case au devenit din ce in ce mai solicitate tocmai pentru ca vin la pachet de foarte multe ori si cu oportunitati de consultanta din partea specialistilor. Indiferent cat de tare esti pasionat de acest domeniu, nu uita sa ceri sfatul pentru a te asigura ca tot ceea ce vrei sa intreprinzi in casa ta, se si poate realiza. Atat din punct de vedere orientativ, dar mai ales din punct de vedere tehnic. Retine ca daca preferi lucruri efectuate pe comanda, care sa se incadreze perfect in spatiul pe care il pui la dispozitie, masuratorile corecte sunt punctul sigur de la care trebuie sa pornesti.

Daca esti atent la mediul inconjurator si vrei sa il protejezi ar trebui sa stii ca vata minerala de sticla reduce emisiile de dioxid de carbon, scade consumul energetic si da confort locuintei. Avantajele izolarii constructiilor cu un astfel de material sunt multiple si aduce o schimbare, un element de noutate care se va deosebi de alte produse existente pe piata. Puteti solicita analize de performante comparative, aastfel incat sa fiti convinsi de proprietatile benefice ale produsului.   

Si chiar daca ocupa unul dintre cele mai mici spatii din casa, asigura-te ca alegi baterii pentru baie care sa se incadreze armonios cu restul mobilierului. Astfel, vei crea un tot unitar care sa completeze intrega viziune asupra careia te-ai oprit. Detaliile fac diferenta si cu siguranta vei vrea sa te incadrezi in categoria cumparatorilor care actioneaza eficient. Atat cand vine vorba de mici costuri, dar si cand vei trage linie la nivel general cu privire la intregul buget pe care l-ai alocat.

Cantareste atent deciziile privitoare la amenajrea locuintei tale si las-o sa vorbeasca despre tine prin cele mai interesante si ingenioase alegeri.

Sursa foto: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea