Amenajarea casei

#casa anul nou #amenajare casa #anul nou #revelion

Cum ii poti oferi un aer proapat casei tale odata cu venirea Anului Nou

Stii vorba aia, "trebuie sa te innoiesti de Anul Nou" ? Ce-ai spune daca ai face asta, insa nu ar fi neaparat vorba despre garderoba ta, ci despre confortul din propria locuinta? Astfel, tot tu te vei bucura de orice imbunatatire pe care o aduci in acest spatiu atat de personal, de aceea, dupa ce toata forfota din jurul Sarbatorilor va trece, te poti apuca de treaba.

 

Casa trebuie sa fie exact pe placul tau, fie ca vorbim de mobila facuta la comanda, sau de temperatura din living. De aceea, cateva "innoiri" odata cu venirea lui 2018 nu strica, mai ales atunci cand vorbim de confortul tau si al familiei tale.

Un camin mult mai calduros

Sa treci printr-o iarna cumplita dar sa nu iti pese absolut de vremea urata de afara, pentru ca in casa ta este cald si bine, este un lucru absolut minunat. Confortul si siguranta familiei tale trebuie sa te preocupe in mod deosebit, de aceea, fii sigur ca temperatura dinauntru eclipseaza frigul de afara. Asa ca poti incepe anul 2018 cu o centrala termica in condensatie, aducand in caminul tau caldura optima pentru zilele reci de iarna, dar si un pret mai mic la factura de energie termica.

O fata noua pentru casa ta

Ce vrei sa iti aduca 2018? Lista pe care o faci poate include la un moment dat si cateva idei pentru casa ta, de aceea, te poti bucura inca din primele luni ale anului de o mobila facuta la comanda, pentru un aer proaspat in caminul tau. De la mobilierul de bucatarie la dressing, de la scaunele din living la patul din camera copiilor, ai la dispozitie o gama intreaga de produse de mobilier, exact pe gustul tau. Nimic nu se compara cu un spatiu primitor, mobilat exact dupa ideile tale, pentru cele mai frumoase momente petrecute acasa, alaturi de cei dragi.

Finantare rapida

Daca iti surade ideea unei renovari in casa, insa banii de care dispui sunt prea putini, mai ales dupa toate zilele de sarbatoare din aceasta perioada, nu este absolut nicio problema. Poti accesa rapid un credit doar cu buletinul, cuprins intre 200 si 3000 de lei. Mai mult decat atat, te bucuri de dobanda fixa, comisioane 0 si costuri la vedere. Nu trebuie decat sa aplici online pentru creditul pe care il doresti, sa urmezi toti pasii acestui proces, sa prezinti toate documentele necesare, si gata, ai banii deja pe card.

Daca nu ai inca planuri pentru 2018, atunci poti incepe cu innoirea spatiului in care locuiesti. De la caldura din casa la mobilierul facut exact dupa ideile tale, cateva renovari in casa inseamna o gura proaspata de aer pentru tine. O centrala termica in condensatie este cea mai buna varianta, in cazul in care vrei sa ai costuri mai mici la factura, iar o mobila noua, facuta la comanda, ii va da caminului un aer proaspat si modern. Probleme cu banii? Fii linistit, pentru ca poti accesa online un credit doar cu buletinul, de pana la 3000 de lei, pentru a duce la bun sfarsit toate proiectele de amenajare din casa ta.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului